RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Ціни шокують: у скільки обійдеться лікування Covid-19 в приватних клініках Києва

Лікування коронавірусу, яким в Україні щодоби інфікується близько 7 тисяч осіб, в стаціонарах приватних клінік Києва може коштувати від 12 до 100 тисяч гривень.

Про це йдеться в статті "Апострофу".

Так, поряд з державними медичними закладами Києва стаціонарне лікування хворих коронавірусом проводять дві клініки - "Оберіг" та "Добробут". Щоправда, вільних місць в даних установах найчастіше немає.

Виклик швидкої в "Добробуті" хворим обійдеться від 1200 гривень, в "Оберіг" - 1400.

День стаціонару в "Добробуті" коштує 12 тисяч гривень при легкій формі хвороби, а якщо ж у пацієнта важка форма, то доведеться заплатити 14 тисяч гривень. Крім того, пацієнт приватної клініки зобов'язаний покласти депозит в розмірі від 80 до 100 тисяч гривень в залежності від тяжкості перебігу хвороби. Зазвичай, цієї суми вистачає на 4 дні.

В клініці "Оберіг" ціна за добу також стартує від 12 тисяч гривень, депозит на лікування трохи менший - 50 тисяч гривень.

У порівнянні з державними лікарнями, пацієнти відзначають набагато більш уважне ставлення з боку медперсоналу.

Детальніше про те, скільки доведеться викласти за перебування в стаціонарі хворому з коронавірусом, читайте в матеріалі "Апострофа": "Ковідний пакет": скільки коштує лікування від коронавірусу в Україні".