RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Україні представили "молодіжну" версію Chery - приємно здивує ціною: фото

У той час як в Києві продають топову версію Tesla Cybertruck, яку ще навіть не почали випускати, УкрАвто представила "молодіжну" версію Chery - JETOUR.

Про це повідомляє Auto24.

JETOUR є суббрендом відомої на ринку України компанії Chery Automobile Co. Ltd., створеним в 2018 році підрозділом холдингу Chery Commercial Vehicle Company для молодшої аудиторії. JETOUR буде представлена сімейством кросоверів.

У назві бренду використані два китайські ієрогліфи, які походять з класичної китайської літератури і означають "успішна кар'єра" і "Мир повертається в одне і то саме місце, але різними шляхами". JET + TOUR, перекладається буквально як "зручна подорож", що відповідає філософії бренду.

У Китаї на даний момент випущено три моделі JETOUR - X70, Х90 і Х95, але формування модельного ряду марки планують завершити тільки в 2022 році.

На даний момент в Україні представлена тільки одна модель - кросовер JETOUR X70. Це семимісний автомобіль, створений на платформі від Chery Tiggo 8. Він оснащений 1,5-літровим бензиновим турбо-двигуном з системою зміни фаз газорозподілу потужністю 147 к.с. і обертовим моментом в 210 Нм. Коробка передач - 5-ступінчаста механічна або 8-ми ступінчаста автоматична.

Довжина - 4735 мм, ширина 1900 мм, висота 1710 мм, колісна база 2720 мм. У нього високий кліренс 200 мм, незалежна підвіска і дискові гальма. На авто дається гарантія на чотири роки, або 100 000 км.

JETOUR обладнаний 12,3-дюймова панеллю приладів, електронним кондиціонером і підігрівом передніх сидінь. На нього встановлена панорамний камера 360 °, система допомоги при парковці, попередження про виїзд зі смуги руху, моніторингу сліпих зон тощо.

За попередньою інформацією, ціна на машину буде дуже привабливою. Більше стане відомо 17 листопада, після онлайн-презентації моделі. З огляду на те, що вартість одноплатформеної Chery Tiggo 8 становить від 20 500 доларів, можна очікувати, що новинка буде дешевше 20 тисяч.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали 10 найцікавіших кросоверів, які не представлені в Україні офіційно.