RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В Одесі в партії фруктів виявили "скарби" на 10 млн доларів: фото

В Морський торговельний порт "Южний" в місті Одесі прибув вантаж, де в контейнері з фруктами було сховано понад 50 кг кокаїну, вартість якого на чорному ринку перевищує 10 мільйонів доларів США.

Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України.

Як сказано в повідомленні оперативникам СБУ стало відомо про прибуття в порт вантажу з наркотиками. Після поглибленого митного огляду контейнера в технологічних порожнинах правоохоронці виявили понад 50 кілограмами кокаїну, розфасованими в кілограмові брикети.

За цим фактом слідчі органів безпеки почали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України.

"Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності всіх осіб, задіяних в наркобізнесі. Перевіряється можлива причетність співробітників контролюючих органів до контрабанди кокаїну", - сказано в повідомленні прес-служби.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Служба безпеки України блокувала діяльність міжрегіональної банди, яка використовувала технічні засоби для негласного отримання інформації та контролю за трафіком з'єднань абонентів мобільного зв'язку.