RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які несподівано розбагатіють на повний місяць 31 жовтня

Незвичайна астрономічна подія під назвою Блакитний Місяць, яка відбудеться в найближчу суботу, 31 жовтня, не залишить без особливої уваги деяких представників зодіакального кола - ці знаки отримають несподіваний подарунок зірок у вигляді значних фінансових поступлень.

Про це пише "Московський комсомолець".

Блакитний Місяць - повня, яка відбувається вдруге за місяць - запустить позитивні процеси, які дозволять збагатитися представникам деяких знаків Зодіаку - Овнам, Тельцям, Ракам, Левам і Скорпіонам.

Овни

Блакитний Місяць створить для Овнів подію, яка буде пов'язана з грошима. Ці знаки отримають несподівані фінансові прибутки, здійснять важливі покупки і укладуть майнові угоди.

Тельці

Тельцям друга повня у жовтні допоможе реалізувати ідею, про яку вони вже навіть перестали мріяти. Ця ідея втілиться в життя дивним для Тельців чином, а процеси, запущені Блакитним Місяцем, позначаться благотворно на здоров'ї і зовнішності Тельців.

Раки

Ракам Всесвіт у вигляді Блакитного Місяця допоможе здійснити найпотаємніше бажання, причому станеться це несподівано. Крім того, багато приємних моментів Ракам подарує їх оточення.

Леви

Левам Блакитний Місяць допоможе знайти роботу мрії або ж отримати підвищення - цей знак чекає успіх на професійній ниві. Події магічної повні стануть для Левів несподіваними, але приємними.

Скорпіони

Скорпіонам Блакитний Місяць обіцяє удачу у справах - партнери здивують цей знак і допоможуть реалізувати поставлені цілі і завдання.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Павло Глоба розповів, кому зі знаків Зодіаку в листопаді 2020 року вдасться видихнути з полегшенням - для них закінчиться період невдач і справи почнуть налагоджуватися.