RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Названо найкращі позашляховики, які не бояться розбитих доріг

Експерти склали список з найнадійніших позашляховиків, які запросто справляються з вітчизняними дорогами.

Кращі 10 автомобілів опублікував портал mini-borishof.ru.

Нива Шевроле

Російський компактний кросовер може похвалитися гідним рівнем комфорту і місткістю багажного відсіку. Надійний двигун цього позашляховика дозволяють впевнено почувати себе на будь-яких дорогах.

Nissan Terrano 2

Головні плюси цього авто - міцна несуча рама, приголомшлива прохідність і безкомпромісна надійність. Даний позашляховик пройде по таким дорогам, де деяким більш дорогим моделям навіть і не снилося.

Ford Explorer

Цей безрамний позашляховик дуже надійний. Він здатний долати досить серйозне бездоріжжя, не сильно відстаючи від рамних машин.

Volkswagen Amarok

Цей кросовер не є найдешевшим варіантом, але якісне оснащення і висока надійність визначають популярність німецького пікапа. Експерти звертають увагу на солідний кліренс 20,3 см для тих, хто націлений підкорювати бездорожние ділянки.

Land Cruiser

Цей автомобіль не боїться дірок в дорогах, снігу, бруду і води. Головний його мінус - ціна.

Toyota RAV4

Toyota випустила велику кількість позашляхових автомобілів, а RAV4 виділяється непоганими ходовими якостями і великим набором додаткових опцій.

Honda CR-V

Цей автомобіль позашляховиком і не назвеш. Це цілком звичайний кросовер, який підходить для подолання засніжених міських доріг.

Mitsubishi Outlander

Головна особливість цього позашляховика в тому, що виробник робить великий акцент на комфорт пасажирів та водія під час їзди.

Jeep Wrangler Rubicon

Цей американський позашляховик має неперевершені ходові якості. Його підвіска дає можливість долати найскладніші гірські маршрути.

Nissan Patrol

Компанія Nissan створила автомобіль з відмінною прохідністю. Цей позашляховик справжній монстр бізнес-класу, який ефектно виглядає в міському трафіку і при цьому демонструє характер на бездоріжжі.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали рейтинг надійності автомобілів, виходячи з процентної частки несправних машин від загальної кількості проаналізованих моделей різних виробників.