RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Українська поп-діва прилетіла в Дубаї заспівати з російською зіркою в "день єдності": фото

Відома українська співачка Оля Полякова прилетіла в Дубаї, щоб заспівати в спільному концерті з російським співаком Філіпом Кіркоровим, в день національного російського свята - Дня народної єдності.

Кадри їх зустрічі з'явилися в Instagram stories Кіркорова.

"Яка символічна зустріч в Дубаї в День Народної єдності", - написав він, мабуть натякаючи на відносини України і Росії.

Відзначимо, що Кіркоров внесений в базу сайту "Миротворець" як людина, яка "свідомо порушила державний кордон України", а саме відвідав окупований Крим в 2015 році.

Щорічно, з грудня 2004 року, в Росії 4 листопада відзначають День народної єдності, цей день вважається національним вихідним. Він був заснований в пам'ять про події 1612 року, коли народне ополчення під проводом Кузьми Мініна і Дмитра Пожарського звільнило Москву від польських інтервентів. Історично це свято пов'язане із закінченням Смутного часу в Росії в XVII столітті. Смутні часи - період з дня смерті в 1584 році царя Івана Грозного і до 1613 року, коли почав правити перший з династії Романових.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Філіп Кіркоров, Микола Басков, Аніта Цой, Діана Гурцкая і Олександр Буйнов разом з білоруськими виконавцями записали пісню "Кохану не віддають". Саме ці слова Олександр Лукашенко використовував у своїй промові після президентських виборів, за що артистів тепер ганьблять в мережі.