RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найкращі по прохідності позашляховики - не бояться розбитих доріг

Фахівці представили список з позашляховиків, які ідеально підійдуть для розбитих доріг.

Рейтинг представив портал Cars-rating.

Mercedes-Benz G-Class

Моделі серії G550 і AMG G63 відрізняються специфічним дизайном кузова, описати який можна словом "квадратний". При цьому позашляховик оснащений надійною рамою і посиленою передньою підвіскою.

Mitsubishi Pajero

Друге місце рейтингу позашляховиків по прохідності зайняла широко відома модель від Mitsubishi. Експерти звертають увагу на те, що останнє покоління отримало серйозне оновлення, яке також стосується ходових якостей моделей. Даний позашляховик підійде як для бездоріжжя, так і для міста.

Toyota Land Cruiser 200

На третьому місці топа розташувалася популярна на пострадянському просторі модель Land Cruiser. У цьому позашляховику практично ідеальне поєднання технічних і споживчих характеристик. Авто підійде для ролі бізнес-машини, так і джипа для екстремальних прогулянок.

Jeep Grand Cherokee

Автомобіль недавно отримав оновлену платформу, розроблену спільно з автоконцерном Mercedes-Benz. На модель встановили сучасну пневматичну підвіску Quadra-Lift, повний привід із заднім електронним диференціалом і ціле розмаїття режимів руху.

Nissan Patrol

Ця модель є прямим конкурентом Land Cruiser, так як обидві мають практично ідентичні характеристики. У 2014 році модель отримала косметичні поновлення кузова і зараз по праву Patrol стоїть на озброєнні багатьох армій світу і спецслужб.

Land Rover Discovery 4

Ця модель може похвалитися фірмовою антипробуксовочною системою (TCS), яка здатна вивезти автомобіль з найскладніших ситуацій. Також плюсом експерти називають наявність електронної пневмопідвіски (Terrain Response).

Chevrolet Tahoe

Останні моделі отримали серйозне оновлення, яке відбилося як на екстер'єрі з інтер'єром, так і на підвісці. Позашляховик з хорошою прохідністю може похвалитися своїми ходовими якостями, а також місткістю поряд з комфортом.

Lexus LX

Ця модель - незамінний помічник у підкоренні бездоріжжя. Всі представники серії LX можуть похвалитися надміцної рамною конструкцією з винятковою твердістю.

Нагадаємо, що автомобільні експерти назвали найнадійніші позашляховики, яким не страшні багато перешкод.