RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо 5 найкращих і 5 найгірших дводверних позашляховиків

Після того, як з'явився список найнадійніших позашляховиків, які запросто справляються з вітчизняними дорогами, експерти назвали 5 найкращих і 5 найгірших дводверних автомобілів.

Про це пише Hotcars.

Кращі дводверні позашляховики

1966-1977 Ford Bronco

Bronco - це простий, міцний автомобіль з чудовим зовнішнім виглядом. Дизайн з двома дверима, великими шинами, квадратною формою і високим дорожнім просвітом виглядають неймовірно.

1969-1994 Chevrolet K5 Blazer

K5 Blazer трохи більший автомобіль, і у нього було більше продажів, ніж у Bronco. Одним з переваг Blazer є знаменитий двигун 350, пропонований з усіма поколіннями K5 Blazer, який дійсно приніс велику популярність цього авто.

1987-1989 Nisan Pathfinder

Це покоління Nissan Pathfinder дуже міцне, ще з кращих часів Nissan. В цілому зовнішній вигляд дуже грубий і квадратний, що вселяє почуття крутизни. Трансмісія являє собою або 2,4-літровий чотирициліндровий двигун, або 3,0-літровий двигун V6, який працює в парі з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач або 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

1993-1997 Land Rover Defender

Land Rover Defender - один із найпотужніших позашляховиків того часу. Були й інші, які, якщо врахувати всі чинники, об'єктивно кращі. Але у Defender є своя чарівність, супроводжувана чудовим зовнішнім виглядом. Defender є більш вузьким автомобілем з відкритим верхом, що робить його ідеальним як для пляжу, так і для трас.

З 2018 го Jeep Wrangler

Wrangler, мабуть, найпопулярніший автомобіль в цьому списку. Незважаючи на те, що популярність дводверного дизайну знижується в порівнянні з чотирьохдверною моделлю, він як і раніше зберігає свій імідж. Новітнє покоління Wrangler JL має сучасні технології, покращену якість інтер'єру, кращу надійність і включає в себе все, що мали попередні покоління.

Найгірші дводверні позашляховики

1991-2003 Ford Explorer Sport

Заднє скло в Ford Explorer менше і виглядає досить незграбно. Деякі люди можуть бачити в цьому привабливість, але Explorer задуманий як сімейний автомобіль, що вміщує багато пасажирів.

1999-2001 Isuzu VehiCross

VehiCross - це вершина химерного заводського стилю. Однак доступ до заднього сидіння поганий, а огляд - один з найгірших. Дивні елементи дизайну не тільки потворні, але і значно погіршують видимість. Крім того, деякі деталі, такі як фари, досить складно замінити.

2011-2014 Nissan Murano CrossCabriolet

Murano CrossCabriolet - жахливий транспортний засіб у всіх сенсах. Зовнішній вигляд, функціональність, продуктивність, а Murano навіть не має переваг в надійності. Видимість ззаду жахлива, багажник неймовірно малий, а заднім пасажирам тісно, незважаючи на великі розміри Murano.

2017-2018 Land Rover Range Rover Evoque Convertible

Дуже багато питань виникає при погляді на Land Rover Evoque. Вершиною непотрібного дизайну стало рішення запропонувати Evoque в варіанті купе. Evoque не володіє ні характеристиками спортивного автомобіля, ні практичністю позашляховика. Надійність і оглядовість залишають бажати кращого

1984- 1996 Jeep Cherokee

Cherokee зовсім не поганий автомобіль, і навіть в двухдверной версії він як і раніше залишається відмінним позашляховиком. Це один з найнадійніших і функціональних позашляховиків свого часу. 4,0-літровий двигун, яким оснащені Cherokee і Wrangler, відомий своєю витривалістю і генеруючий великий крутний момент для бездоріжжя.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти склали рейтинг із десяти найбільш потворних позашляховиків, які не стали комерційно успішними.