RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Під Радою підприємці влаштували бунт і висунули жорсткі вимоги: фото і відео

У понеділок, 16 листопада, під стінами Верховної Ради України зібралися підприємці, які вимагають скасування карантину вихідного дня і "драконівської фіскалізації". Подібна акція проходила і в кінці вересня.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "PavlovskyNews".

Учасники мітингу виступають з вимогою, щоб сьогодні на погоджувальній раді депутати розглянули законопроект 3853-1, який передбачає скасування застосування реєстраторів розрахункових операцій. Також в законі йдеться про скасування корупційного механізму кешбека.

"Ви щось продаєте, на вас напишуть заяву, що ви не видали чек. Ви доводите, що цього не було. Приходить кримінал і влаштовує проблеми. Це не той кешбек, до якого ми звикли", - кажуть організатори мітингу.

За їх словами, після акції під Радою, вони попрямують до Кабміну вимагати скасування карантину вихідного дня. Після цього продовжать безстрокову акцію протесту на Банковій під Офісом президента.

Детальніше про складне становище, в яке потрапили підприємці через карантин вихідного дня, читайте в матеріалі "Апострофа": Локдаун нижче пояса: як карантин вихідного дня вбиває бізнес.