RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У Харкові сталася масштабна ДТП за участю бензовоза і авто поліції: фото з місця

У Харкові сталась масштабна аварія за участю 5 автомобілів, серед яких бензовоз.

Про це повідомляє "Суспільне".

Один з учасників ДТП повідомив, що спочатку на дорозі зіткнулися два легковики, відразу туди прибули правоохоронці, під час оформлення аварії в машину поліції врізався ще один легковик. Потім місце пригоди намагався об'їхати бензовоз та не впорався з керуванням і злетів у кювет.

Заступник начальника облуправління Держслужби з надзвичайних ситуацій Анатолій Торяник повідомив, що з вантажівки витікає паливо, є загроза займання.

"Сталася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів і автомобілю, який перевозив паливо, соляру, бензин. Не впорався водій із керуванням, не встиг загальмувати і перекинувся в кювет. Загальна маса автомобілю - 20 тонн. Йде незначне витікання палива із цистерни, зараз наші співробітники блокують витікання, приймаємо рішення, як поставити тягач на проїжджу частину", - сказав Торяник.

За попередніми даними ніхто не травмувався.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українська біатлоністка Аліна Мірошниченко серйозно постраждала в результаті автомобільної аварії, яка сталася в селі Токарі Сумської області.