RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

В Україну йдуть серйозні морози і сніг: синоптики дали прогноз до кінця тижня

Цього тижня в Україні прогнозують морози і сніг в деяких областях.

Про це повідомляють на сайті Українського гідрометцентру.

У вівторок, 17 листопада, сніг обіцяють в Донецькій області. Мокрий сніг буде в Київській області. У столиці мокрий сніг триватиме до ранку 18 листопада.

У середу, 18 листопада, опадів не прогнозують. У західних областях денна температура буде +8...+11 градусів. У східних обіцяють 1-3 градусів морозу. На півдні - +2...+4 градуси. У центральних областях буде 1-3 тепла, а на півночі - 0...+2 градуси.

Вночі стовпчики термометрів покажуть в середньому -4 градуси. Найхолодніше буде на сході.

У четвер, 19 листопада, також опадів не передбачається. Температура повітря не зміниться. Лише в північних областях трохи потеплішає - до +2...+4 градусів.

Вночі в східних областях буде -8...-14 градусів.

У п'ятницю, 20 листопада, обіцяють мокрий сніг в Івано-Франківській, Закарпатській, Волинській, Тернопільській, Львівській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Чернівецькій, Рівненській, Хмельницькій та Київській областях. На решті території буде сухо.

Значно впаде температура на заході вдень - до +1...+4 градусів за Цельсієм. Вночі холодніше буде на сході - 5-11 градусів морозу.

У суботу, 21 листопада, температура в західних областях залишиться такою, як днем раніше, але опадів не передбачається. Однак мокрий сніг буде в Запорізькій і Донецькій областях. Також сніг обіцяють в Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській і Луганській областях. Там температура вдень становитиме -1...+1 градус, а вночі на пару градусів нижче.

Як повідомляв "Апостроф", 17 листопада в Україні похолодало, як і прогнозували синоптики, також в деяких містах випав сніг.