RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Ніяких доплат немає: в Україні медики б'ють на сполох через неправдиві обіцянки влади, відео

У Запоріжжі медики, які працюють з хворими на коронавірус, не просто не отримали надбавки у 300%, їм ще і скоротили виплати.

Про це повідомляє "Вікна-новини".

Працівники "швидкої" заявляють, що їм скоротили виплати, а водіїв спец-бригад узагалі лишили на голому окладі, проте якраз у працівників "швидкої" високі ризики підхопити інфекцію.

Найбільше працівників обурила заява можновладців, що вони, буцімто отримують регулярні та солідні "коронавірусні" надбавки. Виявилось, що надбавки отримуватимуть не всі медики, які транспортують хворих, а лише ті, хто транспортував людину, у якої підтвердився діагноз.

Директор КНП ТМО "Обласний центр екстреної медичної допомоги" Наталія Дорошева каже, що фінансування зменшили медикам вона сама наразі не знає, яким чином та звідки візьмуть гроші для надбавок.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що лікарі, які працюють із хворими на коронавірус поза межами фізичних можливостей, отримують набагато менше, ніж члени наглядових рад та міністрів. Якщо в них увірветься терпець, то ми будемо встелені трупами.