RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Нагорода чекає тих, хто не опускає руки: прогноз на 2021 рік для всіх знаків Зодіаку

Вже зовсім скоро настане 2021 рік, який буде роком білого Бика. Астрологи пророкують, що він відрізнятися від високосного - 2020 року - рішучістю, логікою і торжеством сили. Для кого настане полегшення, кого чекає самовіддана працю, а до кого прийде удача, розповіла для кожного знаку Зодліаку професійний астролог Інна Любимова.

Про це повідомляє видання Glamour.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овнам вдасться реалізувати задумане, якщо вони будуть докладати достатньо зусиль - тільки старанність і працьовитість допоможуть їм домогтися висот. Будьте готові до того, що в новому році вам доведеться багато працювати. Якщо ви мрієте отримати підвищення, освоїти нову професію або довести собі, що здатні на більше, без зусиль це не вдасться. Ви можете стати для оточуючих незаперечним авторитетом, але, знову ж таки, тільки за однієї умови - якщо не будете шкодувати сил і налаштовані на постійну роботу (в тому числі над собою). Але не забувайте і про відпочинок - перезавантаження в потрібний момент піде тільки на користь.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Для Тельців 2021-й буде не найпростішим роком. Завдання, з якими ви раніше справлялися швидко і не докладаючи особливих зусиль, тепер вимагатимуть від вас більше часу і сил. Але це зовсім не означає, що ви не зможете їх вирішити. Головне - не дозволяйте стресу загнати вас в глухий кут і не опускайте руки: у вас обов'язково все вийде! Завжди пам'ятайте про це, особливо тоді, коли в якийсь момент вам захочеться все кинути. Зірки радять не піддаватися емоціям і завжди тримати в голові запасний варіант. Труднощі вас тільки загартують - ви навчитеся справлятися з ситуаціями будь-якої складності і отримаєте не один привід пишатися собою.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюкам у 2021 році необхідно буде активно діяти і не відкладати все "до наступного понеділка". Гороскоп радить брати все в свої руки, проявляти ініціативу і не боятися відповідальності. Головне - почати, все інше можна вирішити в процесі. Корисним буде навчитися і залучати до їх вирішення досвідчених людей зі свого оточення. Так ви зможете зібрати навколо себе однодумців - і тоді реалізовувати плани буде набагато цікавіше і простіше, ніж ви собі думали. В 2021-му для Близнюків є велика ймовірність підвищення на роботі. Але це станеться тільки за умови, що ви докладете достатньо зусиль для кар'єрного зростання.

Рак (22 червня - 22 липня)

Для Раків 2021 рік стане роком змін. Якщо ви давно хотіли щось змінити у своєму житті, дійте! Зірки обіцяють підтримувати вас у будь-яких починаннях. Але не беріть на себе занадто багато зобов'язань у вигляді кредитів. Відчуваючи свободу і фінансову незалежність, ви зможете домогтися більшого. Розподіляйте бюджет грамотно і відмовтеся від необдуманих витрат - так вам вдасться реалізувати всі проекти і досягти всіх цілей. Експериментуйте і будьте відкриті новому. Якщо на роботі вам запропонують нову посаду, погоджуйтеся - ваш дохід збільшиться. А якщо задумали стартап, почніть активно над ним працювати.

Лев (23 липня - 22 серпня)

У новому році Львів чекають перешкоди, подолати які не завжди буде легко. Будьте готові проявляти характер і не падати духом. Не сваріть себе за поразки і не концентруйтеся на труднощах. Зірки радять відпустити ситуацію - так ви побачите, що проблеми вирішуються набагато легше, ніж ви собі це уявляли. Практично весь рік вас не буде відпускати постійне бажання вирватися на свободу. Вирішенням проблеми стане бажання "покопирсатися" в собі і зрозуміти, що змушує вас почуватися не на своєму місці. Як тільки ви знайдете зовнішній або внутрішній фактор, який заганяє вас в глухий кут, ви зможете виключити його зі свого життя.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Дівам необхідно прямо зараз сісти і розписати у всіх подробицях плани на 2021 рік, оскільки спонтанні дії в новому році не завжди будуть раціональними і правильними. Зараз вам важливо визначитися з основними завданнями на майбутнє і сфокусуватися на них. Якщо поставили перед собою мету, не відступайте від наміченого шляху, вірте в себе і прислухайтеся до своєї інтуїції - тоді точно не помилитеся. У професійній діяльності багато Діви будуть схильні до необдуманих і різких рішень. Намагайтеся не поспішати з висновками і завжди ретельно зважуйте всі "за" і "проти". Якщо ви займаєте керівну посаду, уважніше стежте за підлеглими - багато хто може недобросовісно виконувати свою роботу.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Навчившись прислухатися до своєї інтуїції, ви зможете прийняти правильні рішення - всі вони обіцяють бути значущими і привести до бажаного результату. Не бійтеся брати на себе відповідальність і домагатися свого. Головне, продумайте все до дрібниць. Вкладайте максимум зусиль в побудову кар'єри і власний саморозвиток. Чим більше ви будете працювати, тим кращий результат отримаєте. У наступному році ви буде краще комунікувати з колегами, клієнтами, бізнес-партнерами - використовуйте це, щоб вирішувати всі питання на свою користь.

Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада)

Скорпіонам не варто приймати різких і спонтанних рішень. Ваша імпульсивність в 2021 році навряд чи зіграє вам на руку - тільки завадить. Наберіться терпіння і дотримуйтеся початкового плану. Намагайтеся тверезо оцінювати ситуацію і займіть вичікувальну позицію - ви здивуєтеся тому, як всі питання будуть поступово вирішуватися самі собою. У 2021 році вам також доведеться відстоювати своє право бути яскравою і сміливою. Вкладайтеся в себе, в свою кар'єру, в свої мрії і пробивайтеся крізь рутину. Нехай не відразу, але ваше завзятість принесе свої плоди.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

У 2021 році Стрільці потребуватимуть більше оптимізму: вірте в себе і вірте в краще. У вас є все, щоб добитися висот, тільки не обмежуйте себе списком завдань. Беріть ініціативу в свої руки, пробуйте, експериментуйте, виходьте за рамки, і тоді ви досягнете визнання з боку оточуючих і, головне, самих себе. Якщо вам запропонують підвищити кваліфікацію або взяти нові обов'язки по роботі, не відмовляйтеся - це вам піде тільки на користь. Ваші ентузіазм та ініціативність неодмінно окупляться сторицею.

Козеріг (22 грудня - 21 січня)

Козерогам необхідно використовувати свою головну зброю - впертість і цілеспрямованість. Ідіть напролом і проявляйте твердість. Вірте, що вам вдасться пробити будь-яку стіну, - і тоді успіх не змусить себе чекати. В роботі тверезо оцінюйте свої можливості: не беріть на себе додаткові завдання, якщо не впевнені, що зможете з ними впоратися. Економте енергію і направляйте її прицільно і обдумано. Якщо захочете змінити роботу, зважте всі "за" і "проти" і лише після цього приймайте остаточне рішення. Гарна новина полягає в тому, що 2021 рік буде для вас сприятливим для змін.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Водоліям радимо пристебнути ремені. 2021 рік може повернути ваше життя на 360 градусів і стати для вас справжньою перевіркою на міцність. Зміни можуть бути і приємними, і не дуже. Якщо зумієте проявити характер і бути стійкими, то зможете впоратися з усіма складнощами без втрат. Зрештою, без "американських гірок" життя було б нудним, чи не так? У роботі вам необхідно проявити завзятість і старання, тоді кар'єрні успіхи не змусять себе чекати.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Рибам пора перестати плисти за течією і чекати, що всі радощі цього світу самі впадуть їм в руки. Для досягнення значних результатів Рибам доведеться гарненько попрацювати. 2021-й точно не пробачить вам ліні і прокрастинації. Реалізовуйте свій потенціал і не пускайте справи на самоплив. Якщо виявите ініціативу, будете працювати над собою і прокачувати свої професійні навички, стрімке кар'єрне зростання в новому році вам забезпечено. Не упускайте цікаві можливості і з ентузіазмом беріться за нові завдання. Результат буде виключно позитивним.

Як повідомляє "Апостроф", астрологи назвали три знака Зодіаку, яким зірки обіцяють неймовірні зміни в житті на краще в 2021 році - прийдешній рік стане для них доленосним.