RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названі найкращі позашляховики з пробігом, які відрізняються надійністю і комфортом

Для того, щоб купити надійний і комфортний позашляховик, вам не потрібно витрачати багато грошей. Є варіант придбати старий автомобіль високої якості.

Портал kbb.com зібрав рейтинг з 10 найбільш надійних і комфортних позашляховиків з пробігом.

1. 2014 Honda CR-V

Honda CR-V - один з найпопулярніших дворядних позашляховиків. Він місткий і зручний, з великою кількістю місць для зберігання речей. Це також надійний автомобіль, який має високу вартість при перепродажі.

2. Toyota RAV4 2014 р

Компактний RAV4 також один з найпопулярніших позашляховиків на дорогах. Високе місце в рейтингу йому віддали завдяки просторому зручному салону, економному чотирициліндровому двигуну і бездоганній репутації Toyota в області надійності.

3. Toyota Venza 2015 р

Якщо вам потрібна надійність і комфорт позашляховика Toyota, але при цьому потрібно більше місця, ніж пропонує RAV4, то варто подумати над Venza.

4. Nissan Rogue 2017 р

У просторому Rogue, який обладнаний безліччю функцій, ви зможете знайти місце для всієї родини і всього спорядження, яке вам може знадобитися взяти з собою.

5. Ford Edge 2015 р

Це ще один відмінний варіант дворядного позашляховика середнього розміру. Комфортна їзда та м'які сидіння роблять цей автомобіль зручним круїзером.

6. Mazda CX-5 2016 р

Якщо ви хочете купити спортивний компактний позашляховик, який також зможе вмістити вашу сім'ю і їх речі, то Mazda CX-5 може ідеально підійти.

7. Chevrolet Equinox 2017 р

Chevy Equinox пропонує велику гнучкість на тлі величезного салону, де рухаються сидіння для надання більшого комфорту. Скромний вибір чотирициліндрового двигуна або потужний двигун V6 додають йому привабливості.

8. Hyundai Santa Fe Sport 2015 р

Hyundai Santa Fe Sport - буде відмінним вибором, який поєднує в собі зручний для міста розмір і комфортний інтер'єр.

9. Kia Sportage 2016 р

Усередині цього позашляховика ви знайдете зручний інтер'єр, в якому досить місця для всіх, а також зручний сенсорний екран в більшості версій.

10. Honda HR-V, 2016 р

Honda HR-V - це маленький позашляховик, який здивує вас своїми масштабами. Його малолітражний розмір дозволяє легко паркувати, а його економічний двигун забезпечує відмінну економію палива.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали десять бюджетних авто, які розраховані на 7 чоловік і ідеально підійдуть для сімейного відпочинку.