RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо найкращі доступні авто з пробігом - служать "вічно" і майже не ламаються

Автомобільні експерти назвали найнадійніші автомобілі з пробігом, а раніше з'явився список найкращих уживаних позашляховиків.

Про це пише Еdmunds.

Honda Accord 2018 року

Honda Accord була надійним вибором протягом десятиліть, і новітня модель (2018+) продовжує цю традицію. З точки зору зручності Accord складно перевершити через його хитре заднє сидіння і масивний багажник. Стандартний 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом бадьорий і плавний, а інформаційно-розважальна система Accord - одна з кращих.

Ford Mustang 2016 року

Ford Mustang (2015+) посідає перше місце як, можливо, кращий спортивний автомобіль вартістю менше 20 тисяч доларів. Mustang перетворився з маслкару в спорткар, коли в 2015 році він перейшов з живого заднього моста на незалежну підвіску. Mustang залишається одним з кращих швидких автомобілів в своєму ціновому діапазоні з двигуном V6 або чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом.

BMW 3 серії 2017 року

Ця серія отримала високу оцінку за виняткову якість їзди, різку динаміку водіння і зручну інформаційно-розважальну систему. Покупцям, які хочуть недорого придбати розкішний седан, буде складно домогтися більшого, ніж цей чудовий універсал. Середній (і найпопулярніший) чотирициліндровий двигун з турбонаддувом також отримав невеликий стрибок потужності в 2017 році, що призвело до зміни назви з 328i на 330i.

Mazda CX-5 2018 року

Mazda CX-5 поточного покоління (2018+) відразу виділяється серед інших компактних позашляховиків. Він володіє чудовою керованістю, що робить CX-5 найкращим вибором в цьому сегменті.

Ford Edge 2016 року

Можливо, це не авангардний автомобіль, але Ford Edge поточного покоління (2015+), безсумнівно, є одним з найкращих уживаних позашляховиків вартістю менше 20 тисяч доларів. Зручні сидіння - ще одна родзинка цього надзвичайно практичного кросовера.

BMW X3 2016 року

Незважаючи на те, що X3 не такий спортивний, як його побратим-седан, він пропонує набагато більше пасажирського і вантажного простору, що робить його практичним вибором для невеликої сім'ї. З технологічної точки зору, вдосконалені засоби допомоги при водінні були доступні протягом усього терміну служби попереднього X3, а в наступні роки були додані додаткові функції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг малолітражних машин, які приваблюють покупців доступною ціною і надійністю.