RU  UA

Чи заборонять літаки на новорічні свята: "слуга народу" дав чітку відповідь

Після введення повного локдауну в Україні міжнародне авіасполучення не буде припинено, деякі обмеження можливі тільки для внутрішніх авіарейсів.

Про це повідомив в ефірі Апостроф Live на телеканалі Апостроф TV народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук.

За його словами, пасажирські літаки в час різдвяних і новорічних свят будуть відправлятися.

"Наскільки я знаю, ніхто не збирається закривати повітряні шляхи, тобто люди зможуть вилітати за кордон. Тобто новорічний відпочинок вдасться тим, хто його планує", - сказав, зокрема, він.

Однак, за словами Юрія Камельчук, в межах України можуть бути ті ж обмеження для авіакомпаній, які були на початку карантину навесні цього року.

Нагадаємо, що в понеділок, 30 листопада, під час засідання Погоджувальної ради ВРУ перший заступник голови депутатської фракції партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що питання введення в Україні повного локдауна буде вирішене до п'ятниці, 4 грудня.

Детальніше про введення інтелектуального карантину читайте в матеріалі "Апострофа": Новий локдаун буде розумніший і з системами захисту - нардеп "Слуги народу"