RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Названо найкращі доступні позашляховики, які служать "вічно" і не підводять

Автомобільні експерти назвали три позашляховики за ціною близько 20 тисяч доларів, які чудово пройшли тестування і отримали хороші відгуки у покупців.

Відповідний рейтинг опубліковано на сайті Еdmunds.

Kia Soul

У цього автомобіля багато функціональних можливостей, а, крім того, дуже багато простору - як для голови і ніг водія, так і на задніх сидіннях. Його базова вартість - 18 610 доларів. Однак варто заплатити трохи більше за комплектацію S, яка включає поліпшення безпеки, або GT-Line, яка має більш стильний кузов. Обидві моделі коштують однаково - 21 410 доларів.

Hyundai Kona

Цей автомобіль стандартно оснащений автоматичною коробкою передач і пропонує опціональний повний привід. Kona відрізняється чудовою інформаційно-розважальною системою, відносно просторим пасажирським простором і щедрою гарантією. Навіть у базовій комплектації це добре обладнаний позашляховик. Його базова вартість - 21 440 доларів.

Honda HR-V

Цей автомобіль кілька перевершує строгий бюджет в 20 000 доларів. HR-V пропонує кілька вантажних конфігурацій, тому ви можете підняти днище задніх сидінь, щоб завантажити високі предмети, або скласти задні сидіння і відкинути пасажирське сидіння, щоб зберігати довгі предмети. Базова вартість автомобіля - 22 040 доларів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було названо найнадійніші автомобілі з пробігом.