RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо кращі швидкі позашляховики, які радують водіїв своєю надійністю

Раніше з'явився список 10 позашляховиків, які надійні у використанні, а ціна на них не "кусається", тепер же експерти назвали кращі швидкі позашляховики.

Про це повідомляє Pistonheads.

Subaru Forester

Можливо, це не позашляховик в звичайному розумінні цього слова, але важко знайти найкраще поєднання продуктивності, тяги з повним приводом і легендарної міцності в своєму ціновому сегменті. Forester доставить вас практично куди завгодно, в будь-який час року, причому неймовірно швидко.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne зберігає любов водіїв протягом довгого часу. Це говорить про надійність бренду. Ця модель досить довговічна і може змагатися з будь-яким автомобілем подібного класу в своєму ціновому діапазоні.

Volvo XC90 V8

Volvo XC90 поєднує в собі все хороше, що було в оригінальному позашляховику Volvo, з додатковим бонусом у вигляді восьми циліндрів. Він навіть не набагато менш ефективний, ніж менш потужний T6. Однак автоматична коробка передач може викликати проблеми.

Mitsubishi Pajero Evo

Pajero Evo був побудований для того, щоб виграти найскладніше ралі у світі. Фактично, це символ історії ралі-рейдів, але він все ще доступний і дарує своєму власнику надійність і витривалість на складних ділянках дороги. Однак, будучи рідкісним і спеціалізованим імпортним автомобілем для внутрішнього ринку Японії, якому вже понад 20 років, його власник має бути готовим до постійного догляду за авто.

Porsche Macan Turbo

Попит і успіх Macan дозволили зберегти високу планку. Це швидка і маневрена модель, здатна конкурувати з багатьма більш спеціалізованими спортивними автомобілями. За перші шість місяців 2020 року Porsche поставив 116 964 автомобіля. З них 73 675 були позашляховиками, а сам Macan склав 34 430 з них.

Jaguar F-Pace SVR

F-Pace є не тільки відмінним позашляховиком, але й бездоганно адаптувався до SVR. Те, що він не виділявся серед лінійки F-Pace або Jaguar, було, можливо, видатною особливістю SVR - позашляховик потужністю 550 к.с. ідеально доповнював решту лінійки. Автомобіль дорогий як в покупці, так і в експлуатації, але він повністю виправдовує свою ціну.

Bentley Bentayga

Bentley Bentayga відрізняється неймовірною розкішшю і комфортом і при цьому має потужність 550 к.с. Обслуговування 2,5-тонного Bentley досить складне і дороге, але в цілому серйозних проблем своїм власникам Bentayga не доставляє.

Land Rover Defender Works V8

Land Rover Defender пропонує своєму власникові найкращу і сучасну якість. Він відрізняється неймовірно м'яким зчепленням. Якщо водій наважиться їздити на такому дорогому автомобілі по бездоріжжю, Defender Works V8 покаже, на що здатний і не розчарує.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ав автомобільним експерти назвали три позашляховики за ціною близько 20 тисяч доларів, які відмінно пройшли тестування і отримали хороші відгуки у покупців.