RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найкомфортніші авто для дальніх поїздок - ідеально підходять для трас

Автомобільні експерти визначили марки і моделі машин, які можуть порадувати власників комфортом. Завдяки затишній обстановці, вони зручні для дальніх поїздок навіть з маленькими дітьми.

Відповідний рейтинг опубліковано британським виданням Carbuyer.

Mercedes-Benz E-Class

Перше місце E-Class заслужив завдяки бездоганно плавному ходу, який робить далекі поїздки по автомагістралях задоволенням. Також у нього стильний, солідний і високотехнологічний інтер'єр.

Цей автомобіль також має переваги по співвідношенню потужності і економічності. До того ж його 2-літрові дизельні двигуни навіть на високих швидкостях працюють досить тихо, а більш потужний 3-літровий дизельний мотор сприяє ще більшій плавності в управлінні машиною.

Citroen C3

Цей автомобіль не женеться за спортивністю, а пропонує більш м'яку і компліментарну їзду, що не передбачає агресивний або гоночний стиль водіння. Він чудово пристосований для щоденної експлуатації, має добротний інтер'єр і місткий вантажний простір.

Унікальності йому надають фірмові захисні накладки Airbump. C3 має хорошу керованість, його бензинові і дизельні двигуни ефективні.

Jaguar XF

Ця модель виглядає респектабельно і має якісний і розкішний інтер'єр. Автомобіль добре керований на високих швидкостях, пропонує високий комфорт для чотирьох пасажирів. Еластична і ергономічна підвіска перетворює його на справжній дорожній крейсер.

Skoda Superb

Ліфтбек у цій моделі пропонує стільки ж внутрішнього простору, скільки автомобілі двома класами вище. Машина відрізняється також ергономікою і якістю їзди. З величезного асортименту двигунів особливо виділяють 2-літровий 150-сильний турбодизель з високою економічністю.

Volvo S90

Яскравий дизайн цієї машина гармонійно поєднується з передовими інноваціями. Це неагресивний крейсер зі спокійною зовнішністю, націлений на те, щоб зберігати сили і розважати водія і пасажирів. Похвали удостоюється також адаптивна підвіска, фірмові системи безпеки і "розумна" мультимедіа Sensus.

Mercedes-Benz S-Class

Ця модель проектувалася з прицілом на VIP-пасажирів більше, ніж на запити водія. В S-Class відзначають новітні технології автономного водіння, надзвичайно зручні сидіння з широкими можливостями трансформації, високотехнологічну підвіску Magic Body Control.

Оптимальний варіант силової установки - 2,9-літровий турбордизель.

BMW 5 Series

Ця машина порадує комфортом на швидкісних магістралях і в місті. При цьому краще уникати коліс з низькопрофільною гумою, щоб відчути поєднання драйву і комфорту. У автомобіля просторий і зручний інтер'єр, напханий передовою електронікою і опціональний повний привід.

Range Rover

Підвіска у цієї машини майстерно згладжує всілякі дорожні вади і забезпечує відмінну курсову стійкість і приголомшливу плавність ходу під час далеких марш-кидків по шосе. Запорукою успіху є її солідні габарити і громіздке шасі. Обтічні кузовні форми підсилюють шумоізоляцію і підвищують ефективність.

Infiniti Q30

Японська модель відрізняється "плюшевим" і спокійним інтер'єром, делікатно працюючою підвіскою, а також опцією активного шумозаглушення. При цьому наголошується на такому недоліку, як невеликий обсяг салону.

Rolls-Royce Ghost

Ghost базується на вузлах і агрегатах, які використовуються BMW 7 Series, але має власну унікальну атмосферу комфорту. В обробці його інтер'єру застосовується шерсть, м'яка вишукана шкіра і дерево, а рівень якості обробки є досконалим.

Їздовий комфорт, шумоізоляція і плавність ходу дозволяє пасажиру, не відволікаючись на суєту сучасних доріг, розслабитися на задньому VIP-сидіння.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти склали список авто, які відрізняються комфортом і надійністю.