RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Окупантам в Криму не сподобається: українські патріоти влаштували яскраву акцію до Дня ЗСУ, фото

4 грудня вдень, українські волонтери вирішили зробити подарунок Криму, і присвятили вони його святкуванню Дня Збройних сил України. В організації акції та виконанні брали участь волонтери із Запорізької та Херсонської області, а також Києва і Краматорська.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Був виготовлений український прапор розміром 20 на 6 метрів. До нього волонтери прив'язали повітряні кулі національних кольорів і запустили в небо, в напрямку анексованого Криму.

Акцію присвятили завтрашньому святу. 6 грудня вся країна відзначатиме День Збройних сил України. Прапор на кулях був відправлений з КПВВ "Чонгар" там, де проходить адміністративна межа між Кримом і Херсонською областю.

Прапор став подарунком від Оксани Муравльової, жительки міста Краматорськ, яка його пошила. Жінка дуже хотіла підтримати людей, які змушені жити в включеному Криму.

Окрім прапора в подарунок кримчанам на півострів відправили 10 тисяч листівок, на яких крім привітань зі святом, є гасла на підтримку жителів півострова, «З Днем Збройних сил України!», "Україна єдина", "Там, де ми, там Україна".

Раніше на "Апостроф" розповіли, як бойовиків ДНР розлютив повітряний "сюрприз" від українців.