RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найкращі великі позашляховики, які приваблюють надійністю і доступною ціною

Експерти назвали найкращі повнорозмірні позашляховики, які здатні перевезти велику кількість людей і речей, і є надійними і витривалими на дорозі.

Про це повідомляє видання KBB.

1. Toyota Sequoia (2012)

Toyota Sequoia пропонує багато місця та має потужний двигун V8. Покупців, які обирають Sequoia, імовірно вражає репутація Toyota - провідної світової надійної марки. Відомо, що такі кузовні автомобілі компанії, як Sequoia, проходять сотні тисяч миль, не потребуючи великої механічної уваги.

2. Chevrolet Tahoe (2013)

Tahoe - один з найбільш поширених великих позашляховиків. В США Tahoe скрізь - від під’їзних шляхів у передмісті Далласа до прокату автомобілів в аеропорту та поліцейських дільниць. Він використовує конструкцію кузова на рамі, яка стоїть на повнорозмірних вантажних автомобілях General Motors, і пропонує до 109 кубічних футів вантажного простору.

3. Ford Expedition (2014)

Автовиробник Ford у відповідь на повнорозмірні позашляховики GM представив Ford Expedition. Авто має багато спільних компонентів з лінійкою повнорозмірних пікапів серії F, пропонує простір для до восьми пасажирів. Він також доступний у двох розмірах; стандартна Expedition має розмір приблизно Tahoe, тоді як довша Expedition в розмірі XL.

4. Chevrolet Suburban (2014)

Chevrolet Suburban візуально та механічно ідентичний Tahoe, але їде на довшій колісній базі з більшою вантажною площею, пропонуючи на 28 кубічних футів більше місця. Також у задньому ряду є більше місця для ніг.

5. GMC Yukon (2013)

Окрім стилю, GMC Yukon мало відрізняється від Chevrolet Tahoe. Найкращі технічні характеристики GMC Denali пропонують додаткову розкіш у вигляді трохи більш висококласного зовнішнього вигляду. Він також повністю оснащений майже будь-яким варіантом. Для тих, хто бажає якомога більше місця, GMC пропонує Yukon XL, який схожий на замінений Suburban.

6. Nissan Armada (2015)

Як і у випадку з Toyota Sequoia, Armada 2004-2015 років ділиться своєю платформою з пікапом Nissan Titan. Під капотом будь-якої Armada ви знайдете міцний двигун V8. Він також має вражаючу буксирувальну здатність 9000 фунтів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ав автомобільним експерти назвали три позашляховики за ціною близько 20 тисяч доларів, які відмінно пройшли тестування і отримали хороші відгуки у покупців.