RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, яким загрожує крах шлюбу і серйозні неприємності в 2021 році

Наближається 2021 рік, який пройде під знаком білого металевого Бика. Металевий Бик цінує працьовитість, чесність і родинні стосунки, а тому обов'язково допоможе працьовитим людям втілити їх плани в життя. Однак астрологи назвали знаки Зодіаку, яким 2021 рік може принести неприємності - аж до краху шлюбу.

Про це пише видання Mixer.lv.

Овен

Овен - дуже імпульсивний і сильний знак з потужними лідерськими якостями. Овен вважає, що все повинно бути тільки так, як він говорить, всі повинні йому підкорятися і варіантів більше не існує. Але свої власні емоції Овен далеко не завжди здатний контролювати, що дуже погано для сімейного життя.

Під час сварок і скандалів Овни можуть наговорити великих гидот своїй другій половинці, піддавшись гніву і злості, подібна поведінка часто має неприємні наслідки.

У 2021 році у Овнів може виникнути непорозуміння з коханою людиною, що призведе до сварок і скандалів, можуть з'явитися ревнощі на порожньому місці, безпідставні образи, які матимуть досить-таки серйозні наслідки. Зірки не рекомендують Овнам поспішати і приймати важливі рішення під впливом гніву і емоцій, а краще просто сісти і поговорити, що знайти бажану злагоду і мир. Можна звернутися до сімейного психолога, якщо це буде потрібно і не буде сил і можливостей самому виправити ситуацію. Можливо, що шлюб вдасться зберегти і все буде в повному порядку, але все ж така загроза є. Тому важливо бути обережним і уважним зі своєю другою половинкою.

Водолій

Водолії можуть розчаруватися в своїй другій половинці в 2021 році. Причина цього полягає в тому, що представники цього знака могли просто вибрати абсолютно не ту людину для життя і вирішили пов'язати себе з нею узами шлюбу. В результаті така фатальна помилка може призвести до того, що шлюб зазнає краху, а найкращим виходом з ситуації буде розлучення.

Астрологи, в свою чергу, не рекомендують Водоліям триматися за шлюб, де з партнером немає взаєморозуміння, а темпераменти різні. В такому випадку залагоджувати сварки і конфлікти немає ніякого сенсу, а краще зібратися з силами і прийняти рішення розлучитися і не мучити один одного. Як тільки Водолії відчують себе вільними і окриленими, мирно розійдуться з колишнім партнером, нова любов не змусить себе чекати і вже незабаром Водолії знайдуть свою другу половинку.

Лев

В цілому 2021 рік для Левів виявиться вельми вдалим і запропонує багато можливостей. Мало того, на кожному кроці представників цього знаку будуть підстерігати всілякі спокуси. Тому дуже важливо тримати себе в руках, не піддаватися на спокусу і бути вкрай обережними та уважними. Адже є високий ризик зіпсувати відносини з другою половинкою і зруйнувати власний шлюб.

Не варто спілкуватися з колегами у неформальній обстановці, фліртувати, загравати і намагатися зблизитися. На двозначні натяки навіть і реагувати не варто.

Гороскоп радить Левам завжди пам'ятати, наскільки дружина або чоловік - дорога вам людина, згадати про все хороше, що вже було, і уявити, скільки хорошого ще попереду. Випадкова інтрижка може завдати другій половинці нестерпного болю і про це важливо пам'ятати.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знака Зодіаку, з якими важко будувати відносини.