RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

​Встигніть насолодитися сонцем: названо дату, коли на Україну обрушиться потужний снігопад

В Україні 7 грудня в основному буде сонячно, але в середині тижня прогнозують сніг.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У понеділок сонячна погода охопить більшість нашої території. Але хмарно буде на крайньому заході та в південній частині країни, крім Запоріжжя.

В Україні буде переважати суха погода. Лише в південній частині України місцями пройдуть невеликі опади. Прогнозують південно-східний вітер - поривчастий, часом сильний.

До ночі температура повітря в багатьох регіонах опуститься до 6-12 градусів морозу. На сході країни стовпчики термометрів покажуть -14 градусів за Цельсієм.

Вдень буде 0-4 градуси морозу. У південних і західних областях - близько нуля, в Криму та на Закарпатті тепліше - 2-7 градусів тепла.

У Києві 7 грудня буде холодно. Синоптик обіцяє вітряну і сонячну погоду. Вночі - 7-9 градусів в морозу, в області - до -10. Вдень буде -2...-4 градуси.

За даними Українського гідрометцентру, вже з 8 грудня на заході очікуються снігопади. Мокрий сніг буде і в південних регіонах.

Однак вже у середу, 9 грудня, опадів не очікується. Переважатиме сонячна погода.

10 грудня місцями мокрий сніг та дощі. Сонячно буде тільки в східних областях країни.

Як повідомляв "Апостроф", погода на новорічні свята в Україні не порадує зимовою казкою - напередодні Нового року очікується дощ, температура повітря вдень буде плюсова.