RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо найкращі доступні авто для перевезення вантажів - не підведуть і впораються з будь-яким завданням

Раніше з'явився новий рейтинг позашляховиків для бездоріжжя, тепер же автомобільні експерти назвали кращі позашляховики для буксирування та перевезення вантажів, за ціною до 20 тисяч доларів.

Про це розповідає kbb.com.

Chevrolet Suburban 2014 року

Suburban - легендарна робоча конячка, яка на ринку з 1935 року. Suburban 2014 року володіє потужним і надійним двигуном V8, 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач і здатністю переміщати причіп вагою понад 3,6 т.

GMC Yukon Denali XL, 2013 року

Yukon Denali розрахований на буксирування майже 3,6 т, але його інтер'єр - розкішний та надає багато функцій. У нього величезний 400-сильний 6,2-літровий V8. Крім того, повний привід входить у стандартну комплектацію.

Toyota Sequoia 2012 року

Якщо вам потрібно впевнено перевезти причіп вагою 3,1 т, Sequoia - відмінний вибір. 5,7-літровий V8 потужністю 381 к.с. є набагато сильнішим на дорозі, ніж припускають його характеристики. Але великий повнорозмірний 7-місний позашляховик має додаткову перевагу - репутацію Toyota за якість і надійність.

Dodge Durango 2014 року

Dodge Durango схожий на повнорозмірний позашляховик в корпусі середнього розміру. Оснащений великим 5,7-літровим Hemi V8, Durango може впоратися з причепом вагою 3,3 т. Цей двигун доставляє задоволення від водіння. Акуратні пропорції дозволяють позашляховику легко припаркуватися, але всередині він досить великий.

Toyota 4Runner 2012 року

Toyota 4Runner розрахований на тягу 2,2 т. Але це надійний позашляховик з міцною конструкцією кузова на рамі. А з 4,0-літровим двигуном V6 потужністю 270 кінських сил і буксирним комплектом 4Runner має стати надійною робочою конячкою з відмінними позашляховими якостями.

Volkswagen Touareg 2014 року

VW Touareg - це позашляховик, який чудово справляється зі своїм завданням. Він оздоблений якісними матеріалами, тому відчувається як розкішний позашляховик. У нього неймовірна буксировочная здатність Touareg - майже 3,5 т.

Ford Expedition 2014 року

Незалежна підвіска всіх чотирьох коліс Ford Expedition забезпечує набагато більш просторе сидіння в третьому ряду і більш плавну їзду. Він також може переміщати гігантські вантажі - до причепа вагою до 4,1 т і майже тонну корисного вантажу всередині.

Jeep Grand Cherokee 2015 року

Якщо ви виберете 5,7-літровий V8, він дасть Grand Cherokee буксировочную здатність 3,2 т. Навіть моделі V6 можуть буксирувати причіп вагою 2,8 т. Вибирайте автомобіль з регульованою пневматичною підвіскою, яка спрощує підключення причепа і забезпечує плавну їзду.

Nissan Armada 2015 року

Nissan Armada - це повнорозмірний 8-місцевий позашляховик, який може переміщати причіп вагою 4 т. Крім того, у Armada є незалежна підвіска на чотири колеса для швидкої керованості. Єдиним реальним недоліком є велика витрата палива.

Lincoln Navigator 2013 року

Lincoln Navigator - це та ж базова установка, що і високопродуктивний Ford Expedition, але в більш витонченій упаковці. У Navigator є максимальна буксирувальна здатність 4 т. Це означає, що ви можете переміщати величезні вантажі, в авто з розкішною шкіряною обстановкою.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі повнорозмірні позашляховики, які здатні перевезти велику кількість людей і речей, і є надійними і витривалими на дорозі.