RU  UA

Багато хто сидить без води: українка розповіла про катастрофу в окупованому Криму

В окупованому Росією Криму екологічна катастрофа з водою, в одні будинки її подають за графіком, а в деяких квартирах води практично немає.

Про це розповіла в ефірі Апостроф TV жителька Криму Ольга, яка виїхала з півострова після його окупації росіянами.

Ольга зазначила, що в Сімферополі наявність води в будинках залежить від розташування. В одних районах вода подається справно. Але навіть в цьому є нюанс.

"То є вода, то немає води, тому що там, де жила я у батьків, це був третій поверх. Вода була практично завжди. До сусідки на п'ятому поверсі вода не діставала. У неї вода була тільки, коли був великий напір", - розповіла мешканка Криму.

За її словами, в квартирі їх сім'ї також були проблеми - вода з ранку текла коричневого кольору. Її потрібно було спускати півгодини, щоб вона стала більш-менш чистою.

спілкувалася зі своїми приятельками, подругами, які живуть в різних частинах Сімферополя. У когось вода суворо за розкладом, у когось воду взагалі не відключають. Тут питання, кому як пощастило, хто де живе", - розповіла Ольга.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Українка з Криму: мені буде важко туди повернутися, тому що там дуже багато зрадників.