RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Назвали найкращі доступні кросовери, які служать "вічно" і не бояться ям

Американські експерти назвали кросовери, які з'являються в останні роки за ціною від 15 до 25 тисяч доларів. Вони вивчили їх і вибрали кілька найнадійніших. Ці кросовери можуть прослужити дуже довго, їх називають "вічними", при цьому по співвідношенню ціна / якості вони є найцікавішим вибором на ринку прямо зараз.

Про це пише сайт Driving.

До переліку "вічних" кросоверів увійшов Chevrolet Equinox, який був випущений у 2015 році. Розкид цін кросовера складає від 16 до 20 тисяч доларів, що дуже прийнятно, як для такої машини. Цей кросовер зайняв першу сходинку в рейтингу американських фахівців, вони називають його найкращим варіантом для гарної та комфортної їзди.

Друге місце у Toyota RAV4, вона була випущена у 2015 році та коштує від 20 до 25 тисяч доларів. Це справжній діамант канадського машинобудування. Часто можна зустріти автолюбителів, які борознять простори доріг на цьому автомобілі, все дуже просто, він зручний, відносно недорогий і "живе" дуже довго.

Hyundai Santa Fe XL обійдеться покупцеві у 23-25 тисяч доларів. Кросовер був випущений у 2015 році, він є одним з найбільш комфортних і доступних прямо зараз. Проблем з цим автомобілем майже немає, на додачу до всього він може похвалитися своєю довговічністю.

Також варто звернути увагу на VW Tiguan, який обійдеться покупцеві в 17-25 тисяч доларів. Автомобіль, який випустили у 2015 році, володіє всіма якостями, які тільки є в ідеального кросовера.

Mercedes-Benz GLK був випущений у 2013 році, але актуальний досі. За нього просять від 20 до 25 тисяч доларів, це того варто. Мерседес забезпечує користувачу комфорт і довговічність, на ньому можна буде їздити ще як мінімум 10 років.

Mitsubishi RVR випустили у 2014 році та це досі одна з найуспішніших машин в серії. За неї попросять від 15 до 25 тисяч доларів, але натомість покупець отримує величезний запас задоволення на кілька років вперед.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, експерти назвали кращі надійні кросовери, які не бояться поганих доріг і не ламаються.