RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Названо кращі авто на думку покупців в Україні - вражають характеристиками і якістю

Автомобільні експерти представили десятку вживаних авто, чиї власники залишилися цілком ними задоволені і радять покупку іншим.

Рейтинг підготувало видання AUTO RIA.

10. Audi A8

Найсильнішою стороною Audi A8 клієнти назвали зразкову динаміку і керованість, машину також хвалять за хороший дизайн, а багато хто купує її через значний простір в салоні. В той же час приводом для скарг стала висока вартість моделі, дороге обслуговування і звірячий апетит.

9. Volvo S40

Більшість власників цих авто залишилися задоволеними якістю збірки своїх залізних коней, а також керованістю автомобіля. Невелике невдоволення викликав маленький на думку користувачів кліренс машини, який на другому поколінні седана становить 135 мм. Також багато хто нарікав на надто дороге обслуговування.

8. Audi A4

Сильними рисами цієї моделі називають її динаміку, дизайн і керованість. Також покупці проставляють високі бали й за якість збірки. Ціни на обслуговування такого авто, на думку власників, відчутно б'ють по гаманцю.

7. BMW 5-Series

Продукцію компанії BMW невпинно хвалять покупці. Компліменти на адресу "п'ятої серії", в більшості випадків, пов'язані з якістю збірки машини та її динамікою. Ну а скаржаться у відгуках на дорожнечу як самих машин, так і їхнього обслуговування, і, знову таки, на малий дорожній просвіт.

6. Subaru XV

Про японський кросовер Subaru XV відгуки власників переважно позитивні. В першу чергу, клієнти радіють дорожньому просвіту у 220 мм, який є одним з кращих в класі. Далі компліменти дістаються просторому салону, якості збірки та витраті палива, яка для різних варіантів моделі складає від 4,9 до 8 літрів на 100 км.

5. BMW 3-Series

BMW 3-Series в основному хвалять за швидкість і дизайн. Також багатьох радує внутрішнє оздоблення і якість збірки таких автомобілів. Купити авто можна не тільки в формфакторі седана, але і в кузові купе, універсал, ліфтбек і навіть кабріолет. Звісно, за кількістю продажів першість все ж за седанами.

4. Honda Accord

Серед усіх представників топ-десятки Honda Accord має найбільшу кількість відгуків. Більшість з них виявилися позитивними: седан хвалять в основному за дизайн і керованість, добрим словом згадують динаміку і якість збірки, яка, на думку власників, не поступається хваленим європейцям. Ну а претензії в коментарях зазвичай пов'язані з не найкращою шумоізоляцією салону та матеріалами інтер'єру.

3. Audi A6

На третьому місці серед улюбленців публіки знаходиться Audi A6, яка змогла задовольнити більшу кількість клієнтів, дотримуючись правил золотої середини. І все ж позитивні відгуки про автомобіль вельми синонімічні: покупці "шістки", як і раніше, хвалять збірку авто, динаміку, керованість і дизайн, а критикують за дорожнечу ремонту й обслуговування.

2. Mercedes-Benz S-Class

З покупкою Mercedes-Benz S-Class, за словами покупців, життя стає кращим: за якість збірки таких машин можна не переживати, салон радує своєю практичністю і місткістю, а керованість і динаміка авто завжди на висоті. В той же час клієнтам не подобається висока витрата пального і дорожнеча - як самої машини при покупці, так і її подальшого обслуговування.

1. Volkswagen Passat B7

Volkswagen Passat B7 радує своїх власників просторим салоном і містким багажником, а також якісними матеріалами інтер'єру і гарно зібраним кузовом. Однак ціна авто кусається: вартість "Пасату", на думку покупців, сильно завищена.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали перелік з 8 найбезпечніших і найнадійніших позашляховиків, які чудово пройшли тестування і отримали хороші відгуки у покупців. Ці автомобілі відзначаються високою надійністю, їх називають "вічними", при цьому по співвідношенню ціна/якості вони є найцікавішим вибором на ринку.