RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо найнадійніші позашляховики, які ніколи не підводять і служать "вічно"

Експерти склали перелік з 8 найбезпечніших і найнадійніших позашляховиків, які чудово пройшли тестування і отримали хороші відгуки у покупців. Ці автомобілі відзначаються високою надійністю, їх називають "вічними", при цьому по співвідношенню ціна/якості вони є найцікавішим вибором на ринку.

Про це пише видання Car and driver.

Ford Expedition

Незалежна підвіска всіх чотирьох коліс Ford Expedition забезпечує набагато більш просторе сидіння в третьому ряду і більш плавну їзду. Він також може переміщати гігантські вантажі - до причепа вагою до 4,1 т і майже тонну корисного вантажу всередині.

Audi Q3

Цей кросовер преміального сегмента не змусить власників витрачати багато грошей на ремонт авто. Ті, хто вибрав його, повідомили про виняткову надійність автомобіля на дорозі і простоту в обслуговуванні.

Volkswagen Tiguan

Йдеться про більш свіже, друге покоління кросовера, який, на думку покупців, більш надійний, ніж його попередник. Згідно з наявними даними, проблем з машиною буде зовсім небагато.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe XL був випущений у 2015 році, він є одним з найбільш комфортних і доступних. Проблем з цим автомобілем майже немає, на додачу до всього він може похвалитися своєю довговічністю.

BMW X3

Ця серія отримала високу оцінку за виняткову якість їзди, різку динаміку водіння і зручну інформаційно-розважальну систему. Покупцям, які хочуть недорого придбати розкішний седан, буде складно домогтися більшого, ніж цей чудовий універсал. Середній (і найпопулярніший) чотирициліндровий двигун з турбонаддувом також отримав невеликий стрибок потужності в 2017 році, що призвело до зміни назви з 328i на 330i.

Kia Soul

У цього автомобіля багато функціональних можливостей, а, крім того, дуже багато простору - як для голови і ніг водія, так і на задніх сидіннях. Його базова вартість - 18 610 доларів. Однак варто заплатити трохи більше за комплектацію S, яка включає поліпшення безпеки, або GT-Line, яка має більш стильний кузов. Обидві моделі коштують однаково - 21 410 доларів.

Lexus GX 460

Рамний позашляховик, з шикарною обробкою і устаткуванням. Позашляховик Lexus GX 460 оснащується бензиновим мотором V8 4.6 потужністю 296 к. с. і шестиступінчастим "автоматом". Автомобіль має постійний повний привід з можливістю блокування міжосьового диференціала, в салоні - п'ять або сім місць. Потужність силового агрегату приголомшлива - 296 кінських сил, крутний момент становить 438 ньютонометров.

Chevrolet Equinox

До переліку "вічних" позашляховиків увійшов Chevrolet Equinox, який був випущений у 2015 році. Розкид цін авто складає від 16 до 20 тисяч доларів, що дуже прийнятно, як для такої машини. Американські фахівці називають його найкращим варіантом для гарної та комфортної їзди.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, експерти назвали кращі надійні кросовери, які не бояться поганих доріг і не ламаються.