RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо найкращі седани 2020 року, які відрізняються економічністю і надійністю

Автомобільні експерти представили новий рейтинг найпопулярніших седанів 2020 року - автомобілі такого класу найбільше підходять для родин з дітьми, мають просторий салон і великий багажник.

Топ-5 кращих седанів 2020 року назвало видання "Комсомольська правда".

1. Toyota Camry

На першій позиції рейтингу знаходиться Toyota Camry, яка є справжнім бестселером. Camry має всі необхідні зручності: системи ABS, ESP, кілька подушок безпеки, електросклопідйомники, двозонний клімат-контроль, обігрів передніх сидінь, електрообігрів лобового скла.

Іномарка обладнана новим 2-літровим бензиновим агрегатом і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Плюси: надійний, міцний, безпечний.

Мінуси: дорожнеча запчастин.

2. Skoda Superb

На другому місці в рейтингу кращих седанів 2020 року розташувався конкурент Toyota Camry - Skoda Superb. Це авто в базовій комплектації має ABS, подушки безпеки, електросклопідйомники, регулювання керма по висоті і вильоту.

Іномарку можна придбати з одним з чотирьох двигунів - бензиновим 1,8; 2,0 або 3,6 л, а також дизельним 2,0 л. Є механічна 6-ступінчаста коробка або 6 і 7-ступінчасті автоматичні.

Плюси: комфорт, м'яка підвіска і гарна шумоізоляція. Низька витрата пального - і по місту, і по трасі.

Мінуси: взимку на холостих обертах довго гріється. Низька ліквідність на вторинному ринку, втрачає 20% вартості на рік.

3. Volkswagen Polo Sedan

Третє місце в рейтингу заслужено займає економічний і зручний Volkswagen Polo Sedan, який недорогий, не вимагає великих витрат під час експлуатації і легко ремонтується. Найпоширеніші на ринку двигуни - об'ємом 1,6 літра і потужністю 105 к. с. Зустрічається також варіант з двигуном потужністю 85 к. с., але він не популярний на ринку.

Плюси: надійний, економічний, високий дорожній просвіт.

Мінуси: всі недоліки пов'язані з класом авто і його вартістю.

4. Honda Accord

На четвертому місці розташовується Honda Accord. Через високу ціну ця машина не дуже популярна на ринку автомобілів, але красива і надійна. Останнє оновлення зробило іномарку стабільною, просторою, надійною і ергономічною. Експерти вважають цей автомобіль кращим сімейним автомобілем. У базовій комплектації Honda Accord йде з двозонним клімат-контролем, системою доступу без ключа, запуском двигуна з кнопки, підігрівом передніх сидіннь.

Плюси: комфорт, підвіска жорстка і комфортна одночасно.

Мінуси: маленький кліренс.

5. Kia Optima

Оновлений седан Kia Optima представили в 2018 році, його можна упізнати за новою радіаторною решіткою, світлодіодними фарами. У базову комплектацію Optima входить кондиціонер, підігрів передніх крісел, лобового скла в зоні спокою склоочисників і зовнішніх дзеркал (з електроприводом), тканинна оббивка салону і 16-дюймові легкосплавні колісні диски. Максимальна швидкість іномарки - 240 км / ч, розгін до 100 км / год відбувається за 10,7 секунди. По місту на 100 км йде 8 літрів бензину, по трасі 6-7.

Плюси: співвідношення ціни і якості, екстер'єр автомобіля дуже привабливий, салон комфортний. Обслуговування цілком недороге.

Мінуси: шумоізоляція залишає бажати кращого, слабке лобове скло, слабкий пластик.

Як повідомляв "Апостроф", автомобільні експерти представили десятку вживаних авто, чиї власники залишилися цілком ними задоволені і радять покупку іншим.