RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Подарунки на День святого Миколая: ідеї презентів для коханої

Наближається День святого Миколая, 19 грудня прийнято дарувати подарунки дітям, але в кожному дорослому живе дитина, тому сюрпризу будуть раді всі.

"Апостроф" розповідає про кращі подарунки на День святого Миколая коханій жінці.

Солодощі

Багато дівчат небайдужі до солодкого. Це може бути шоколад, цукерки, випічка, або більш незвичайний варіант - букет із солодощів або фруктів.

Іграшки

М'які іграшки повертають у дитинство. Більшість дівчат люблять їх, вони завжди будуть нагадувати про приємні моменти. Є варіанти - можна купити м'які кімнатні тапочки у вигляді акул або лап тварин, або подушку у формі губ або смайлика.

Косметика

Для того щоб такий подарунок порадував вашу дівчину, потрібно добре знати її вподобання в косметиці. Набір, про який вона давно мріяла, або улюблені парфуми, викличуть у неї захват.

Прикраси

Прикраси порадують більшість представниць прекрасної половини, вони можуть бути як класичними (сережки, кільця, кулон з ланцюжком, браслет) так і оригінальними, наприклад прикраси для волосся хендмейд або браслет на ногу. Знання смаків вашої обраниці допоможе визначитися з вибором.

Приємні враження

Подарунки можуть бути і нематеріальними - квитки на концерт, спільна прогулянка в цікавому місці, і багато іншого. Вподобання вашої дівчини підкажуть вам правильний варіант.

Інші подарунки для дівчат на День святого Миколая

  • книга
  • навушники
  • фен
  • кімнатна рослина
  • чашка

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі подарунки на День Святого Миколая для чоловіків.