RU  UA

У нас немає іншого виходу: підприємниця розповіла про плани протестувальників на Майдані

Учасники протестної акції підприємців, які вимагають скасувати введення касових апаратів для ФОП, стоятимуть, поки їх не почує президент Володимир Зеленський.

Про це в ефірі Апостроф Live на телеканалі Апостроф TV розповіла співорганізатор руху # SaveФОП, підприємниця Лілія Чередниченко.

Вона зазначила, що у протестувальників немає чіткого плану.

"Ви розумієте. Який може бути план, якщо у нас виходу іншого немає, як стояти і вимагати проведення наших законопроектів і не закривати бізнес на повний локдаун. Ми просто не виживемо. Наші сім'ї постраждають. Ми ж за своє прийшли, за свій шматок хліба. Тож які можуть бути у нас плани? Будемо стояти, поки наш гарант не почує нас, або хоча б йому не донесуть. Якщо йому вже зовсім наплювати на людей і свій народ, то я тоді не знаю. Планів чітких немає, тому що ми ніколи нічого не планували. Ми приходили на акції кожен раз з надією, що нас почують. Кожен раз", - сказала Чередниченко.

Вона нагадала, що підприємці вимагають не тільки скасування локдауна, а й скасування касових апаратів.

"У нас рік дуже швидко проходить. У ФОПів день за два проходить. Справа в тому, що нас це повністю не влаштовує. Знаєте, як кажуть: очікування смерті гірше самої смерті", - сказала Чередниченко.

Повністю інтерв'ю читайте в матеріалі "Апострофа": Будемо стояти, поки Зеленський нас не почує - підприємниця на Майдані.