RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Українським водіям готують сюрприз з правами - потрібно всього 30 хвилин

Державне підприємство "Документ" ввело досить зручну послугу, яка дозволить обміняти водійське посвідчення в "паспортному сервісі" в найкоротші терміни.

Як повідомляє прес служба підприємства, процедура необхідна тим, хто обмінює своє вперше видане дворічне тимчасове посвідчення водія на постійне.

Також сервісом може скористатися водій, який хоче замінити посвідчення старого зразка на нове, або ж ті, хто втратив або зіпсував посвідчення або просто хоче оновити в ньому своє фото.

Крім того, послугою можуть скористатися бажаючі змінити транслітерацію свого імені або прізвища, ті, хто поміняв ім'я або прізвище, або ж змінив стать. Термін дії нового водійського посвідчення - 30 років.

Поки послуга буде працювати тільки в Києві. Оформити документи можна в ТРЦ "Універмаг "Україна".

Як повідомляють "Подробности", якщо власник тимчасових прав за цей період отримав більше двох штрафів, то для перевипуску він повинен здати іспит. В "паспортному сервісі" виданню розповіли, що вартість обміну - 719 гривень.

Як повідомляв "Апостроф", Кабінет міністрів схвалив проект постанови про внесення змін до Правил дорожнього руху, що стосуються прав і обов'язків осіб, які пересуваються в колісних кріслах (інвалідних візках).