RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо найкращі міські авто в Україні, які відрізняються доступною ціною і надійністю

Коли покупець вибирає собі автомобіль, він орієнтується на ряд якостей, якими він повинен володіти. У міському режимі їзди дуже важливо, щоб машина була не тільки практичною і компактною, але і була доступною за ціною та економною в експлуатації. Експерти склали рейтинг автомобілів, які ідеально підходять під ці характеристики.

Про це пише AutoObozrevatel.

У рейтинг потрапила не тільки нові, але й старі автомобілі, які з роками не втратили привабливості для покупців. Всі автомобілі відрізняються практичністю, відмінним дизайном, а найголовніше - поломки в них, це рідкісне і незначне явище.

Hyundai i30

Надійний і практичний хетчбек в стильному дизайні. У нього досить місткий і салон, для великої родини, і багажник. Вартість нового автомобіля стартує від 450 тис. Грн, вживану модель можна знайти за більш скромну суму. Наприклад, машина 2018 року випуску з пробігом близько 20 тисяч км, обійдеться своєму новому власнику в 378 тис. Грн.

Audi A3

На сьогоднішній день Audi A3 відсутня на автомобільному ринку України. Німецький бренд виключив її з каталогів продажу для нашої країни. Але не варто впадати у відчай, є гідні пропозиції на ринку старих машин. Якщо знайдете цей хетчбек третього покоління десь, майте на увазі, що вони, як правило, вимагають ремонту і коштувати він повинен до 308 тис. грн. Але він цього вартий.

Mazda 2

У багатьох країнах заслужила репутацію надійного міського авто. В Україні ж це досить рідкісна модель, яку не знайдеш в салонах. Але можна підібрати гідний вживаний варіант, вартістю від 297 тис. Грн.

Mercedes A-class

Нова модель Mercedes A-class обійдеться від 940 тис. Грн, але він коштує кожної гривні, витраченої на нього. Хто мріє про цю машину представницького класу, але не може собі дозволити, можна знайти екземпляри на ринку вживаних машин у хорошому стані. В цьому випадку Mercedes обійдеться в 370-450 тис. Грн.

Opel Karl

Автомобіль зарекомендував себе на європейському ринку, як надійний, простий і стильний. Українці з даною моделлю майже не знайомі. У салонах їх не знайти, а от старий можна придбати за 230 тис. Грн, при тому, що пробіг в цьому випадку не буде більше 20 тисяч км.

VW Golf

Автомобіль добре відомий у всьому світі. Сьогодні на ринку з'явилося вже восьме покоління. У салонах України можна придбати новий хетчбек сьомого покоління, та коштувати він буде від 590 тис. Грн. А на б/в ринку маса більш цікавих пропозицій. Якщо не боятися великого пробігу, то можна знайти автомобіль від 180 тис. Грн.

Як писав "Апостроф" раніше, названий топ-5 найбільш надійних повнопривідних кросоверів , які відмінно справляються з суворими умовами.