RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо найкращі малолітражні авто, які ідеально підходять для міста

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих уживаних малолітражок, якими зручно користуватися в умовах міста. Кожен з представлених автомобілів відрізняється балансом практичності, комфорту, задоволення і низьких експлуатаційних витрат за доступну ціну.

Відповідний список опубліковано на сайті Аutoexpress.

SEAT Ibiza

Перевагою цього автомобіля є великий внутрішній простір, зокрема в задній частині салону цієї машини досить місця для її використання як сімейного автомобіля. Навіть її базові моделі поставляються з інформаційно-розважальною системою з кольоровим сенсорним екраном з новітніми можливостями підключення телефону для навігації. Двигун бензинової 1,0-літрової моделі має хорошу продуктивність і економний у витраті палива.

Ford Fiesta

Ця модель принесе велике задоволення від водіння, оскільки має хороше зчеплення з дорогою, приємне перемикання передач, відмінну продуктивність і стійкість навіть на вибоїнах і вибоїнах. Вона також зручна і залишається красивою і тихою всередині під час поїздок по автомагістралях. Вважається не дуже хорошою в тривалих поїздках.

Skoda Citigo

Це легкий, компактний і маневрений автомобіль, який оснащений такими "розумними" деталями, як змінна інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном. У п'ятидверному варіанті доступ до задніх сидінь набагато простіший і не втрачається простір для багажника. 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 59 або 74 к.с. забезпечить достатню швидкість, щоб не відставати від міського руху.

Dacia Sandero

Найбільшим плюсом цієї моделі є його чудова практичність - він має великий багажник, а в салоні можуть легко поміститися четверо дорослих. Асортимент бензинових і дизельних двигунів цього автомобіля відмінно справляється зі своїм завданням - вони трохи гучні, але забезпечують низькі експлуатаційні витрати, відповідні до його низької ціни.

Volkswagen Up

Досить практичний, цікавий і зручний універсальний автомобіль, оснащений 1,0-літровим двигуном, який відрізняється низькою вартістю. Існують три-і п'ятидверний моделі - п'ятидверка набагато практичніша, але зазвичай коштує трохи дорожче.

Volkswagen Polo

Відрізняється великою простором в салоні і має великий багажник. Серед асортименту двигунів кращим є 1,0-літровий агрегат TSI з турбонаддувом, який має потужність трохи менше 100 к.с. і є економним і дешевим. Всередині тихо і багато технологій, включаючи підключення до смартфону.

Kia Picanto

Цей автомобіль роблять привабливими простір і практичність в поєднанні з вражаючими технологіями в більш високих комплектаціях. Вбудована інформаційно-розважальна система також чудова. Його турбо-версія, що з'явилася зовсім недавно, на диво потужна і доставляє масу задоволення у використанні, хоча коштує дорожче.

Hyundai i10

Цей автомобіль комфортніший, ніж можна було б очікувати. Сидіння зручні, водити досить весело, і є досить технологій. Багажник міг би бути більшим, розширити простір можна прибравши задні сидіння. 1,0-літровий двигун дешевий в експлуатації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було оприлюднено новий рейтинг надійності нових автомобілів за версією журналу Consumer Reports - лідерами в 2020 році стали моделі брендів Mazda, Toyota і Lexus.