RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Названо найнадійніші авто, які практично не ламаються і служать "вічно"

Оприлюднено новий рейтинг надійності нових автомобілів за версією журналу Consumer Reports - лідерами у 2020 році стали моделі брендів Mazda, Toyota та Lexus.

Про це повідомляє журнал CR.

За новою версією Consumer Reports, на вершині щорічного рейтингу найнадійніших авто знову опинилися Mazda, Toyota та Lexus, які займають лідируючі позиції щороку. Цього року до топ-5 також долучилися Buick та Honda, які помітно покращили свій рейтинг.

Стрибок Buick на 14 позицій відбувся значною мірою через незначну кількість проблем у його невеликій лінійці продуктів. Honda покращила в 2020 році свої позиції завдяки стійким поліпшенням надійності моделей у своїй лінійці.

Підвищення позицій Chevrolet та GMC також стало можливим частково завдяки підвищеній середній надійності Bolt EV та 2500 важких пікапів.

BMW, Volvo та Jeep також піднялися на декілька місць у рейтингу завдяки покращенню надійності деяких своїх нових або перероблених моделей. Так, приміром, BMW 3 серії і X5 і Volvo S60 / V60 і XC40 добре зарекомендували себе, а новий Gladiator Jeep показав високу надійність у перший рік, також покращилася надійність Wrangler.

В той же час, деякі бренди втратили у рейтингу через певних представників модельного ряду. Так, Subaru не може похвалитися надійністю свого позашляховика Ascent на трасі, тоді як решта його модельного ряду - показує середні або кращі показники. Audi постраждав від оновленого позашляховика Q3, а також Q8 та E-Tron EV, які мають надійність нижче або набагато нижче середньої.

При цьому Ford Explorer має один з найнижчих вердиктів надійності в опитуваннях в 2020 році.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали ТОП-10 сімейних автомобілів, які ідеально підійдуть для відпочинку з дітьми, вони рідко ламаються і безпечні на дорогах.