RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Головна ялинка України увійшла в топ-10 кращих в Європі: фото новорічних красунь

У десятку найкрасивіших різдвяних ялинок в Європі, на думку туроператорів, увійшла головна ялинка України, встановлена на Софійській площі, навколо якої через капелюх чаклуна на верхівці розгорівся скандал.

ТОП-10 новорічних красунь опубліковано на сайті туристичної організації European Best Destinations.

Вільнюс

У столиці Литви встановлено 24-метрову ялинка-інсталяцію, яка зібрана з металевих блоків з LED-лампочками, дзеркалами і живими ялиновими гілками. Ялинка примітна тим, що на ній немає іграшок і дрібних прикрас.

Страсбург

У цьому французькому місті встановили одну з найкрасивіших ялинок Європи з традиційною ілюмінацією, а біля неї працює традиційний різдвяний ринок.

Прага

Чарівною атмосферою Різдва біля ялинки в чеській столиці можна помилуватися до 6 січня.

У десятку кращих європейський ялинок потрапили також "швейцарська мінімалістка" в Базелі, "грузинська казкарка" в Тбілісі, "яскрава німкеня" в Кельні, "скандальна українська штучка" в Києві, "грайлива італійка" в Римі, "граціозна полячка" у Варшаві, а також "стримана австрійка" у Відні.

Як повідомляв "Апостроф", під час урочистого відкриття головної ялинки країни на Софійській площі в Києві новорічне дерево буквально запалилося - загорілися гілки від електричної гірлянди, яка раптом заіскрилися.