RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названо найкращі міські авто, які відрізняються динамічністю і доступною ціною

Жителям великих міст досить складно обходитися без автомобілів, але іноді дуже непросто вибрати дійсно добре авто саме для міських поїздок.

Рейтинг склав портал Mini.

Peugeot 208

Цей французький автомобіль можна придбати трохи дорожче 12 тисяч доларів, але вас порадує витрата палива - близько 4,5 літрів.

Hyundai i20

Субкомпактний хетчбек легко помістить в собі п'ять чоловік середньої комплекції. Відзначити варто і витрату палива на рівні 5,2 літра на 100 км змішаного циклу.

Renault Sandero

Ціна цієї моделі в гідній комплектації менше 13 000 доларів, а витрата палива на 100 км змішаного шляху порадує навіть самих ощадливих автолюбителів.

KIA RIO

З мотором 1,1 літра цей автомобіль видає 75 кінських сил потужності, чого цілком достатньо для поїздок по місту. Витрата палива підкуповує своїм мінімалізмом - всього 3,6 літра на 100 кілометрів.

Nissan Juke

Один з найбільш стильний компактних кросоверів, хоча і не дуже дешевий. Витрачає автомобіль трохи більше 8 літрів в місті і 2,5 літра в змішаному циклі на 100 км.

Opel Corsa

Цьому автомобілю немає рівних по економічності паливного витрати: 3,2 літра на 100 км шляху. І при всьому цьому автомобіль дуже гарний і оснащений множинними системами безпеки.

Volkswagen Polo

Автомобіль прекрасно оснащений в технічному плані і в ньому немає дешевого пластика. Вартість автомобіля - близько 17 000 доларів, але ви точно знаєте, за що платите.

Citroen C3

Просторий автомобіль оснащується 1,2 літровим мотором потужністю 82 л.с., а середня витрата палива на 100 кілометрів складає 4,7 л.

Ford Fiesta

Цей автомобіль оснащується літровим силовим агрегатом гідної потужністю в 100 к.с. для субкомпакта, а витрата палива - 4,9 літра бензину на 100 в змішаному циклі.

Fiat 500

Вартість автомобіля з 1,3 літровим дизельним двигуном варіюється від 20 000 доларів, але він дуже економічний і витрачає менше 4 літрів дизпалива на 100 км змішаного шляху.

Skoda Rapid

Це авто гарантує комфортні поїздки п'яти членам екіпажу будь-якої комплекції. Виробник зарекомендував себе тільки з позитивного боку і особливого представлення не потребує.

Kia Soul

У цій моделі високий дах, зручна посадка, оглядове скління і гідний пакет опцій безпеки. Також він дуже економний при поїздках по місту.

Ford Focus

Цей американець виключно практичний і підходить для городян, які проводять вільний час в активному відпочинку. У просторому багажнику поміститься велосипед, скейтборд і інше спорядження.

Нагадаємо, що в рейтинг найкращих кросоверів 2020 року увійшли такі автомобілі, як Renault Duster, Kia Sportage і Subaru Forester.