Новий рік вже не за горами і саме час подумати про те, яким буде ваш новорічний стіл.
Таролог і психолог Ольга Соломка в коментарі "РБК-Україна" розповіла, як правильно підготувати новорічний стіл.
За словами таролога, головне правило - не морочитися і ставити на стіл, то, що ви любите.
"Кажуть, що господареві наступного року Бикові не дуже сподобається, коли ви поставите на святковий стіл яловичину або телятину, або взагалі щось м'ясне, але не морочтеся занадто сильно. Тому що бик їсть виключно траву, а ми все ж люди і траву рідко споживаємо. Тому робіть те, що подобається. Якщо вам до душі традиційна радянська об'їдалівка з "шубами", "Мімозою", олів'є, холодцем і битками - і на здоров'я, головне, щоб печінка витримала", - розповіла експерт.
Соломка зазначила, що на столі повинні в першу чергу стояти страви, які принесуть задоволення.
"Головне, щоб все це надавало вам радість і задоволення, ну може ще трохи здоров'я", - сказала вона.
Також психолог попередила, що їсти вночі - це сумнівна здорова перспектива.
"Тому прислухайтеся до порад дієтологів і зробіть щось легке, можливо делікатесне, то, що ви не ставите кожен день на стіл, тому що головне в даний час - отримати задоволення і від столу, і від спілкування", - завершила експерт.
Нагадаємо, що в мережі показали архівне фото новорічної ялинки, яку встановили в Києві до зустрічі 1952 року.