RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Рік Бика несе зміни: в січні 2021 року доля буде щедрою до трьох знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, для кого січень 2021 року, який буде роком Білого Металевого Бика, принесе позитивні зміни. Місяць буде неспокійним, проте всі проблеми будуть вирішено. Буде зрозуміло, як використовувати не найприємніші ситуації на благо і куди їх направляти.

Гороскоп опублікували на сайті "Яндекс Дзен".

Лев

У цього знака зараз важкі часи: проблеми лише накопичувалися, але не вирышувались. Лев уже готовий здатися, але це була перевірка на моральну мужність. З самого початку січня зірки додадуть йому сил. У цьому місяці позитивні емоції можуть подолати і прибрати всі негативні.

Лев в будь-якій ситуації буде знати, що у всьому є позитивні моменти, а від негативу можна позбутися і отримати з цього користь. Всі конфлікти вирішуватимуться виключно мирним шляхом. Однак не варто у всьому покладатися на долю - багато що залежить і від самого Льва: не можна уникати розмов і дуже довіряти собі.

Рак

Рак поспішає скоріше закінчити розпочате і трохи відпочити, але не впевнений, що все встигне. Астрологи закликають не впадати у відчай - січень буде плідним періодом.

У перший місяць 2021 року можна буде легко і економічно завершити всі старі і нові справи. Не слухайте чужих порад. Зірки позитивно вплинуть на самооцінку, а інтуїція буде досить сильною.

Рака чекають зміни у всіх сферах життя. Не звертайте уваги на можливі провокації. Сміливо і впевнено йдіть своїм шляхом, збираючи щедрі дарунки долі.

Стрілець

Стрілець переживав важкий період з величезною кількістю проблем. Але в січні все зміниться. Самотній Стрілець знайде свою другу половинку, хоча ніколи про це і не думав.

Успіх в любові очікує Стрільця в кінці місяця. Зміни будуть настільки сильними, що Стрілець забуде всі колишні справи і розпорядки. Сфера діяльності зміниться, можливо, несподівано і радикально. Стрільцю астрологи пронгозують переїзд, заміжжя, різке просування в саморозвитку, збагачення, приємну і вигідну знахідку і т. д.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Тамара Глоба назвала 5 знаків зодіаку, які раптово розбагатіють в січні 2021 року