RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Мутований коронавірус виявлений ще в двох країнах Європи: в якому стані хворі

Раніше перші випадки нового штаму коронавирусної інфекції COVID-19 зафіксували на Туманному Альбіоні. Журналісти іспанського таблоїду El Pais повідомили, що штам виявили на території Іспанії і Швеції. Нових заражених виявили в столиці Іспанії.

Про це написав сайт ElPais.

Представники іспанського Міністерства охорони здоров'я повідомили, що з пацієнтами все добре, вони не скаржаться на симптоми. За словами заступника міністра Антоніо Сапатеро, медичні працівники розуміють, що новий штам ще гірший, ніж попередній, саме тому зараженим приділяють більше уваги.

Троє з чотирьох інфікованих - це сім'я з батька, матері і сестри. Всі ці люди є родичами чоловіка, який приїхав з Англії. При цьому, про наявність нового штаму у молодої людини вже було відомо.

Медичні працівники Швеції також повідомили про те, що на території країни виявлено новий штам коронавирусної інфекції. Інфікований прибув з Англії, його відразу ж перевірили і ізолювали. Зараз він почуває себе добре, скарг на стан здоров'я немає.

Раніше була інформація про те, що випадок зараження новим штамом виявили у Франції. У інфікованого легка форма захворювання.

Як писав "Апостроф" раніше, в ВООЗ назвали країни, які атакував новий штам коронавірусу.