RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Названо кращі кросовери для поганих доріг - радують надійністю і кофмортом

Складено рейтинг найкращих кросоверів, які мають підвищену прохідність при складних погодних умовах або на поганих дорогах.

Про це пише портал Марка Якості.

Citroen C3 Aircross

Цю модель люблять за кращу місткість салону і за максимум корисних опцій для водія. Пропонується власникам всього два варіанти: дизельний або бензиновий двигун, а також механічна або автоматична коробка передач.

Nissan Qashqai

Цей кросовер вважається найбезпечнішим і тим, хто краще за всіх оснащений. Його хвалять і за пасивну безпеку, то не дивно: в базовій моделі вже представлені фронтальні і бічні подушки, система допомоги при екстреному гальмуванні і система стабілізації автомобіля EPS.

Renault Sandero Stepway

Модель, яка може себе показати на дорогах за містом. Власники також відзначають м'якість і енергоємність підвіски, а також високий дорожній просвіт.

KIA Sportage

Одна із найекономічних моделей. Базова комплектація авто оснащена бензиновим 2-х літровим 150-сильним мотором з МКПП, опціонально доступні більш потужні бензиновий або дизельний агрегат, а також АКПП. Недоліки - занизький дорожній просвіт (183 мм) і відсутність повного приводу в базовій комплектації.

Volkswagen Tiguan

Просунута комплектація може похвалитися системою 4Motion Active Control, яка дозволяє перемикати режими руху в залежності від виду дороги. Недоліком базової версії можна назвати невеликий екран медіасистеми (5 дюймів) і відсутність навігатора і камери заднього виду.

Audi Q5 quattro

Люксовий авто, яке може впоратися з бездоріжжям. Модель поставляється в кількох комплектаціях, і базова версія оснащується 2 літровим двигуном і коробкою автоматом. А головний мінус - знижений кліренс.

Ford Explorer

Наймісткіший кросовер. Повний привід, двигун 3,5 л і автоматична коробка вже в базовій версії доповнюють картину, завдяки чому автомобіль може їздити навіть по пересіченій місцевості.

Раніше ми розповідали, що в Києві засікли люксовий Mercedes S 400, який коштує близько 6 млн гривень.