RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Названо найкращі сімейні авто - відрізняються надійністю і простотою обслуговування

Російські експерти склали рейтинг найкращих сімейних автомобілів. Головними критеріями при визначенні найкращого сімейного автомобіля були універсальність, ціна, простота обслуговування.

Про це пише портал CarsWeek.ru.

П'ять моделей, які найкраще підходять для будь-якої сім'ї.

Lada Largus

Автомобіль має один з найбільш просторих салонів і один з найбільших багажних відсіків у своєму класі. Це робить його максимально універсальним. Причому доступні комплектації з сімома посадочними місцями.

KIA Sportage

Південнокорейська модель KIA Sportage є бестселером в Росії. Модель відрізняється сучасним стильним дизайном, широким штатним оснащенням, а також доступною ціною. Ця модель відмінно виглядає в будь-якій обстановці і є універсальним кросовером.

Skoda Octavia Combi

Сімейний універсал, для тих, хто віддає перевагу комфорт і практичність в одному цілому. Модель відрізняється сучасним строгим дизайном, просторим салоном і великим багажним відділенням. Авто має все, що може знадобитися для зручності сучасної людини: двозонний клімат-контроль, повний зимовий пакет підігріву, сучасна мультимедійна система, а також непогана динаміка і плавний хід.

Hyundai H-1

Hyundai H-1 є одним з найкомфортніших для міста мінівенів. Виробникам вдалося в цій моделі домогтися ідеального поєднання комфорту, місткості і практичності. Hyundai H-1 розрахований на 7 комфортних посадкових місць.

KIA Rio X-Line

Стильний і недорогий хетчбек KIA Rio X-Line з натяжкою можна назвати "сімейним". Але ця модель відмінно підійде для молодої пари без дітей, або з однією дитиною. Він компактний, красивий, і не займає багато місця у дворі багатоповерхівок.

Як повідомляв "Апостроф", фахівці американської компанії CarMD на основі даних понад 15,5 млн автомобілів, які були випущені з 1996 по 2020 рік, склали рейтинг автомобілів з найнадійнішими двигунами.