RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Названо кращі позашляховики з пробігом, які можуть служити "вічно"

Автомобільні експерти склали рейтинг кращих вживаних позашляховиків, які ще довго служитимуть своєму власнику і є хорошим вкладенням капіталу .

Про це пише видання Autonews.

1. Toyota Land Cruiser Prado

Ці позашляховики стабільно займають високі позиції в рейтингах надійності і залишаються вельми невибагливими в експлуатації навіть в солідному віці. На ринку є пропозиції машин як з дизелями об'ємом 2,7 і 3,0 літра, так і з 4-літровим бензиновим агрегатом. Останній, до слова, не дуже вигідний з точки зору транспортного податку, оскільки розвиває 282 кінських сили.

2. Infiniti QX70 / QX56

Це спадкоємець брутального FX, кросовер QX70, який випускався з 2013 по 2017 рік. QX оснащувався бензиновим 3,7-літровим атмосферним V6 віддачею 333 л.с. і турбодизелем об'ємом 3,0 літра, який видавав 238 "конячок". Версій на важкому паливі набагато менше, а ті, що є, як правило, дуже швидко продаються через привабливу потужність.

3. Chevrolet Tahoe / Cadillac Escalade

Дві моделі різних автомобільних марок американського концерну General Motors експерти об'єднали в одній позиції рейтингу, оскільки з технічної точки зору ці машини практично ідентичні. Tahoe має 5,3-літровий V8 з віддачею 324 л.с., який поєднувався з шестиступінчастим автоматом. У той час як під капот Escalade встановлювався 6,2-літровий V6.

4. Jeep Grand Cherokee

Поряд з Infiniti QX70 цей автомобіль - один з небагатьох в рейтингу, який по суті своїй представляє не рамний позашляховик, а кросовер. Автомобіль має несучий кузов і незалежні підвіски. При тому, що саме Grand Cherokee - це справжнісінький Jeep і один із спадкоємців легендарного Willys!

5. Mercedes G-class

"Гелендваген" - символ вічного і надійного автомобіля. Протягом своєї багатої 40-річної біографії він, наприклад, проходив службу у військах різних країн світу, де справою довів свою надійність.

Як повідомляв "Апостроф", автоексперти назвали рейтинг вживаних машин, покупка яких не розчарує - вони порадують надійністю.