RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо кращі кросовери і позашляховики за версією Forbes - варто звернути увагу в 2021 році

Автомобільні експерти Forbes Wheels назвали 10 найкращих кросоверів та невеликих позашляховиків, які рекомендують для покупки у 2021 році.

Відповідний рейтинг опубліковано на сайті Forbes Wheels.

Acura RDX

RDX Acura був перероблений з нуля в 2019 році з конкретним наміром надати йому більш чутливу керованість. Зараз він оснащений 2-літровим 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом та 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що забезпечує 272 к. с. Оснащений системою повного приводу Acura Super-Handling (SH-AWD).

Ford Bronco Sport

Ford зробив спеціально спроектований, але доступний позашляховик, який є нащадком легендарної вантажівки Bronco. Це автомобіль з 8,8-дюймовим кліренсом, модернізованою системою підвіски з більш м’якими пружинами та балками і заднім приводом з подвійним зчепленням з функцією блокування диференціала.

2021 Jeep Wrangler

Компактний, майже середнього розміру позашляховик Wrangler має широкі можливості та характерний стиль для бездоріжжя. Завдяки 2,0-літровому рядному чотирициліндровому двигуну з eTorque виробник оптимізував економію пального в автомобілі порівняно з попередніми поколіннями. Тепер він також доступний з 3,0-літровим дизельним двигуном V6 і видає 375 к.с. Wrangler поставляється в численних комплектаціях, включаючи Unlimited, який пропонує чотири двері.

Lincoln Corsair

Дворядний Corsair є найменшим і найменш дорогим кросовером Lincoln, який дебютував у 2020 році. Є дві комплектації Lincoln Corsair та два двигуни: 2,0-літровий рядний-чотирициліндровий двигун потужністю 250 к. с. та більший 2,3-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 295 к. с.

Mazda CX-30

CX-30 дебютувала в 2020 модельному році і посіла місце між CX-3 і CX-5. Інтер'єр кросовера розроблений з урахуванням його розміру. CX-30 може похвалитися впевненою керованістю зі стандартним 2,5-літровим чотирициліндровим циліндром під капотом, а новинка на 2021 - версія з турбонаддувом, яка з 186 підсилює потужність до 250 кінських сил.

CX-5 Mazda

Mazda CX-5 - невеликий кросовер з повнопривідним 2,5-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 227 л. с. Також автомобіль може бути обладнаний 2,2-літровим турбодизелем варіантом (Skyactive-D) з 168 л. с.

Nissan Rogue

Цей компактний кросовер Nissan Rogue має новий 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун і вишукану якість їзди (завдяки значно жорсткій структурі та переглянутій підвісці) та модернізований інтер’єр. Він також має стандартні технології безпеки, включаючи автоматичне екстрене гальмування з виявленням пішоходів та велосипедистів, автоматичне заднє гальмування та інтелектуальну систему оповіщення водія.

Porsche Macan

Macan - цей компактний кросовер є одним з найновіших членів родини Porsche і зменшеною версією свого Cayenne побратима. Базовий Macan має 2,0-літровий 4-циліндровий двигун із турбонаддувом потужністю 248 к.с., GTS має 2,9-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, який забезпечує 375 к. с., а Turbo забезпечує вражаючі 434 к.с. від свого 2,9-літрового V6 з двома турбо.

Toyota RAV4

RAV4 - компактний кросовер, який став найпопулярнішим автомобілем №1 в США, який не є пікапом. Він має 8,4 дюйма дорожнього просвіту та повний привід з попередньо встановленими режимами. У нього також є новий варіант TRD Off Road, який офіційно включає його в сімейство вантажних автомобілів.

Volvo XC40

Симпатичний XC40 представлений у 2019 році. Цей малолітражний кросовер є найменшим і новим членом SUV модельного ряду Volvo. XC40 пропонується у трьох комплектаціях (Momentum, R-Design та Inscription) з 2-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який забезпечує 187 або 248 к.с. Повністю електричний варіант - XC40 Recharge - приєднається до модельного ряду у 2021 році, створивши прецедент для електричного розширення лінійки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг кращих вживаних позашляховиків, які ще довго служитимуть своєму власнику і є хорошим вкладенням капіталу.