RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Названо "невбивані" седани, які можна сміливо купувати з великим пробігом

Автомобільні експерти німецького видання TUV Report опублікували рейтинг найнадійніших автомобілів, які не приносять клопоту навіть після значного пробігу.

На сайті Аuctionauto представлено п'ятірку седанів з цього рейтингу.

Volvo S60

На першому місці - спортивний седан з новітніми технологіями і оригінальним дизайном від шведського виробника. У цієй моделі всього 7% машин мали несправності при середньому пробігу в 92 тисячі кілометрів за 5 років експлуатації. Volvo S60 доступний в комплектаціях Momentum, R-Design, Inscription і Polestar.

Audi A4

Високоякісний і технологічний німецький автомобіль, з новітніми технологіями і цифровим обладнанням, однією з кращих в світі інформаційно-розважальних систем і багатим комплексом систем допомоги водітелют займає другий рядок. Всього 7,1% власників поскаржилися на машину при пробігу не менше 98 тисяч кілометрів за п'ять років.

Honda Civic

На третьому рядку рейтингу надійних седанів перший масовий японський автомобіль. При середньостатистичних 66 000 км пробігу проблеми виникали у 7,7% машин.

Mazda 3

У цього компактного автомобіля при пробігу близько 62 000 км було виявлено всього 7,7% машин з дефектами. Ця модель стала найбільш продаваним автомобілем в історії Mazda - продано 6 мільйонів машин в усьому світі.

Mercedes-Benz C-Class

Замикає п'ятірку кращих седанів С-Клас від Мерседес-Бенц. При пробігу 88 тисяч кілометрів на СТО виявили несправності тільки у 7,7% машин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти американської компанії CarMD представили щорічний рейтинг автомобілів з найнадійнішими двигунами