RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо кращі кросовери, які не бояться бездоріжжя і снігових заметів

На дорогах в умовах сніжної зими і ожеледиці головною вимогою для автомобіля стає його керованість на дорозі і потужність. Автолюбителі віддають перевагу кроссоверам і джипам з повним приводом, якісною системою прогріву салону, збільшеним кліренсом.

Видання Fastmb склало рейтинг найнадійніших позашляховиків для сніжної зими.

10. УАЗ Патріот

Водії ввели в десятку один з позашляховиків російського автопрому. П'ятидверний автомобіль з повним проводом і механічною коробкою передач зарекомендував себе надійним засобом пересування по пересіченій місцевості, в тому числі і в умовах сніжної зими. Розрахований на 5 посадочних місць.

9. Lada 4x4

Російський позашляховик з повним приводом і несучим кузовом вважається автомобілем з прохідністю 2 класу. Випускається з 1977 року. Щороку виробники привносять нововведення в його технічні характеристики. Салон розрахований на 5 посадочних місць.

8. KIA Sportage

Південнокорейський позашляховик четвертого покоління. Компактний кросовер випускається з 1992 року. Поєднує потужність і економічність. Салон розрахований на 5 посадочних місць. Це один з найбільш універсальних позашляховиків, які відмінно підійдуть для пересування по місту і на заміських трасах.

7. Volkswagen Tiguan

Компактний кросовер випускається з 2007 року. У комплектацію входить легендарний привід quattro. Це фірмова система повного приводу, за допомогою якої автомобілі мають відмінні показники керованості на будь-якій поверхні. Автовласники по достоїнству оцінили знамениту німецьку якість. Салон розрахований на 5 посадочних місць. Не вимагає великих грошових витрат на обслуговування.

6. Hyundai Creta

Міні-кросовер був випущений на світовий ринок в 2014 році. Стильний корейський автомобіль сподобався споживачам. Він підходить для поїздок по місту і по заміських трасах, їзди на дальні відстані. Салон розрахований на 5 посадочних місць. Власники вважають автомобіль оптимальним по співвідношенню ціна - якість.

5. Renault Duster

Французький позашляховик ідеально підходить для їзди в міських умовах і по сільському бездоріжжю. Салон розрахований на 5 посадочних місць. Власники вважають автомобіль оптимальним по співвідношенню ціна - якість.

Особливо позитивно оцінюється система управління автомобілем. Вважається, що вона одна з найкращих в даному класі.

4. Hyundai Tucson

Південнокорейський компактний кросовер випускається з 2004 року. Він користується популярністю у вітчизняних автолюбителів за ретельно продуману безпеку водія і пасажирів. Салон розрахований на 5 посадочних місць.

Користувачі відзначають хорошу маневреність автомобіля на міських дорогах. Він відмінно тримає швидкісний режим, а пасажири оцінюють місткий салон і зручні крісла.

3. Skoda Octavia Scout

Чеський універсал класу С не залишає байдужими як власників, так і людей, що цікавляться автомобілями. Вони порівнюють його зовнішній вигляд і комплектацію з позашляховиками інших брендів, сперечаються, відстоюють свою точку зору. Але практично всі сходяться на тому, що машина відповідає всім критеріям їзди по засніжених дорогах. Салон розрахований на 5 посадочних місць. Власники авто вважають автомобіль бажаним придбанням для сім'ї.

2. Nissan X-Trail

Компактний японський кросовер був представлений світовому автомобільному співтовариству в 2000 році. Унікальна платформа робить позашляховик стійким до їзди по пересіченій місцевості. Машина слухняна в управлінні і є гарантом надійності. Салон розрахований на 5 посадочних місць.

У нього немає недоліків. Є тільки кілька спірних моментів щодо потужності двигуна, але цей критерій має незначну частину негативних відгуків.

1. Suzuki Vitara

Японський автомобільний бестселер в оновленій версії з'явився на російському ринку в 2018 році. Він відразу побив рекорди з продажів і став одним з найпопулярніших позашляховиків серед автолюбителів. Салон розрахований на 5 посадочних місць.

Машина зарекомендувала себе як надійний транспортний засіб. Вона стійко йде як по засніжених, так і обмерзлих трасах. Користувачі оцінили комфорт, надійність, ходову частину і безпеку автомобіля.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг кращих вживаних позашляховиків, які ще довго служитимуть своєму власнику і є хорошим вкладенням капіталу.