RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Частину України на Різдво накриє сніг: синоптики дали детальний прогноз на тиждень

У понеділок, 4 січня, опадів в Україні не очікується, а ось 6-7 січня, на Різдво, практично всю країну накриють дощі і мокрий сніг.

Як пише в Facebook синоптик Наталія Діденко, температура повітря 4 січня очікується на рівні +2+5 градусов, на сході близько нуля, в західних областях і на півдні України +3+8 градусів.

За даними Українського гідрометцентру, у вівторок, 5 січня, в центрі, на півночі і на сході України, а також у Житомирській і Херсонській області буде хмарно з проясненнями, на решті території країни - дощ. Температура повітря вдень - від 0 до +9 градусів. Вночі прогнозується від +3 до -4.

Напередодні Різдва, 6 січня, сонце буде виходити з-за хмар тільки в Запорізькій області та в анексованому Криму. На решті території країни очікується дощ і мокрий сніг. Вдень, за прогнозами синоптиків, буде від 0 до +9 градусів, а вночі - від -4 до +5.

7 січня опадів не очікується тільки на сході України, а також в Дніпропетровській і Запорізькій областях. Решту регіонів будуть поливати дощі з мокрим снігом. Вдень прогнозується від -1 до +9 градусів, вночі температура повітря буде від -2 до +5 градусів.

У п'ятницю, 8 січня, на заході країни, а також у Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях буде без опадів, на решті території країни - дощі та мокрий сніг. Трохи знизиться і температура повітря - вдень прогнозується від +3 до -1, а вночі - +5 -1 градус.

Як повідомляв "Апостроф", кліматологи прогнозують в Україні в 2021 році "європейську" зиму з аномальним теплом і довге літо.