RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Названо найкращі міські авто, що відрізняються малою витратою палива та плавною їздою

Фахівці з Америки розповіли, які автомобілі можуть похвалитися малою витратою палива і плавним рухом.

Про це написали Torquenews.

Одним з таких позашляховиків є Toyota Prius. За словами досвідчених фахівців, цей транспортний засіб рухається настільки плавно, що іноді здається, ніби людина пливе в повітрі. Основна особливість авто - комфорт і легкість в управлінні.

Ще один автомобіль, який відрізняється малою витратою палива і легкістю в управлінні - це Subaru Forester 2021 року. Транспортний засіб вважають кращим компактним позашляховиком, який здатний їздити по вулицях міста і не знати проблем.

За цим показником автомобіль випередив Honda CR-V і Toyota RAV4. У список автомобілів з мінімальною витратою палива потрапив і Mini Cooper. Міні Купер вже давно став легендарною машиною, це можна легко пояснити: вона комфортна, не вимагає багато уваги до себе і постійно радує свого власника.

У список експертів потрапила і знаменита Toyota Corolla. Цей автомобіль добре знайомий багатьом водіям. Здавалося, про нього забули кілька років тому, але в 2020 році популярність транспортного засобу в черговий раз набрала обертів.

Свою оцінку цим автомобілям дав Денис Фріерл - людина, яка більше 30 років працює в автомобільній промисловості в якості консультанта. Денис знає про те, як працювати з великими автомобільними брендами. За його словами, найкращим транспортним засобом є Subaru. Ця машина може тільки радувати свого власника, тоді як інші автомобілі іноді можуть "дратувати", незважаючи на свій зоряний статус.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг кращих вживаних позашляховиків, які ще довго служитимуть своєму власнику та є хорошим вкладенням капіталу.