RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Зірвуть великий "куш": астролог назвав три знаки Зодіаку, яких чекає багатство у 2021 році

Минулий рік був одним з найгірших за останній час. Ніхто і не очікував нічого хорошого від високосного року. Однак в 2021 році експерти говорять про те, що цей рік буде набагато кращим. Переможець містичного проекту "Битва екстрасенсів" Хаяв Алекперов передбачив події для знаків Зодіаку в 2021 році.

Про це пишуть журналісти канала СТБ.

За словами астролога і екстрасенса, 2021 рік буде дуже хорошим. Найголовніше в цьому році - працювати і сподіватися на краще. Тільки ті люди, які будуть продуктивними протягом усіх 12 місяців, зможуть домогтися успіху.

Овен

В 2021 році Овни повинні переглянути свої життєві цінності. У пріоритеті у цих знаків зодіаку будуть особисті стосунки. Овни будуть більше часу проводити зі своїми близькими людьми. Якщо говорити про фінанси, то в 2021 році варто очікувати поповнення гаманця тільки в кінці весни - початку літа. Також з'явиться чудова можливість здійснити давні мрії.

Близнюки

В 2021 році Близнюків чекають часті візити і натхнення. Близнюки будуть дуже продуктивними, в їх житті з'явиться креатив, якого так не вистачало, Саме тому варто очікувати і успіху в нових починаннях. У фінансовому плані найбільш прибутковою буде друга половина 2021 року. Варто відкласти всі свої покупки до цієї частини року, щоб потім не шкодувати.

Риби

Представники цього знака зодіаку зможуть виправити багато власних помилок. Найголовніше - це забути про страх і рухатися в правильному напрямку. Також не варто переживати. В середині 2021 року Рибам пощастить з фінансами. Риби зможуть виконати свої давні мрії і придбати те, чого їм так не вистачало. В кінці 2021 року варто звернути увагу на стан здоров'я. Цілком можливо, що будуть виявлятися хронічні захворювання.

Як писав "Апостроф" раніше, стало відомо, яким знакам Зодіаку можна випробувати удачу і зіграти в лотерею в Рік металевого Бика.