RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найкращі сімейні кросовери, які відрізняються доступною ціною і не бояться ям

Автомобільні експерти назвали топ-5 найкращих автомобілів в сегменті кросовери, які рекомендують для покупки в 2021 році.

Про це йдеться в статті каналу Авто Geek.

Рейтинг складено на основі думок власників, автомеханіків і автоекспертів, до яких варто прислухатися, а також з врахуванням рейтингів продажів цих моделей авто, які говорять самі за себе.

1. Hyundai Creta

Найменший за розмірами і найдешевший кросовер з рейтингу. Creta є абсолютним лідером авторинку кросоверів, адже вона сконструйована на одній платформі з не менш популярним автомобілем Hyndai Solaris і при цьому цей кросовер відносно дешевший в обслуговуванні. Оснащені ці автомобілі моторами 1,6 і 2 л., 123 і 149 кінських сил відповідно.

2. Volkswagen Tiguan

Це авто також є одним з лідерів ринку. У цієї моделі нещодавно вийшов рестайлінг з оновленим дизайном і набором модифікацій. Новий Tiguan позбавили дизельних моторів і залишили тільки бензинові c варіаціями на 125, 150, 180 і 220 кінських сил. Ці кросовери славляться своєю динамічністю завдяки встановленим Турбо моторам, однак їх вартість "кусається".

3. Toyota RAV4

Це є авто є конкурентом Tiguan як за ціною, так і за функціоналом. Що стосується RAV4 - це так само надійний і місткий кросовер, який в останньому поколінні став ще й симпатичнішим. Автомобілі обладнані моторами 2 і 2,5 л потужністю 149 і 199 кінських сил відповідно в парі з автоматичною коробкою.

4. Mazda CX-5

Ще один представник японського автопрому і прямий конкурент RAV4 і Tiguan, який виграє завдяки більш красивому і оригінальному дизайну. З технічної точки зору - це абсолютно надійний, безпечний і економічний автомобіль, оснащений моторами 2 і 2,5 л потужністю 150 і 194 кінських сил.

5. Renault Duster

Duster популярний завдяки своїй вартості і функціональності. Авто сконструйоване на одній платформі з легендарним Renault Logan, тому завдяки своїй технічній простоті він відносно дешевий і в обслуговуванні і при покупці. Цей кросовер, як і всі автомобілі даного рейтингу, надійний, безпечний в міру економічний, однак не настільки місткий як RAV4, CX-5 і Tiguan. Duster приблизно можна порівняти з Creta за габаритами, проте він дешевше. Оснащений моторами 1,5 турбо дизель потужністю 109 к.с., а так само 1,6 і 2 л 102 і 135 к.с. відповідно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти склали рейтинг кращих вживаних позашляховиків, які ще довго служитимуть своєму власнику і є хорошим вкладенням капіталу.